سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

از تمهیدات دولت برای رفع خسارت کشاورزان استفاده شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=571496کپی به کلیپ‌بورد

از تمهیدات دولت برای رفع خسارت کشاورزان استفاده شود

معاون  امور عمرانی فرمانداری ویژه گنبدکاووس در جلسه مسائل و مشکلات خسارت دیدگان کشاورزی و بخشودگی تسهیلات اظهار داشت: استان گلستان به ویژه گنبدکاووس قطب کشاورزی کشور است و شهرستان ما برترین شهرستان در تولید گندم می باشد.
وی افزود: دولت تمهیدات لازم برای خسارت دیدگان بخش کشاورزی و بخشودگی تسهیلات بانکی اندیشیده است که باید برای رفع مشکل کشاورزان از آن استفاده کنیم.
احمد دستمرد تصریح کرد: در بین کشاورزان افرادی هستند که در زمینه پرداخت اقساط تسهیلات بانکی خود خوش حساب بوده و یا تاکنون از تسهیلات بانکی برای, فع مشکلات تولید محصولات استفاده نکردند که باید برای این افراد امتیازی و شرایطی در نظر گرفته شود.
معاون امور عمرانی فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس تاکید کرد: در قالب برنامه ششم, هیئت وزیران, مصوب کرد, افرادی که تسهیلات کشاورزی دریافت کردند و دچار خسارت شدند, سود و دیرکرد این تسهیلات بخشوده و اصل تسهیلات نیز با مهلت سه ساله به کشاورزان به بانک بازگردانده خواهد شد.
وی ادامه داد: با توجه به کمبود آب و بارندگی و گرمای بیش از اندازه امسال هم بعضی محصولات کشاورزی دچار خسارت شدند که این زمان به مدت 3 سال تمدید شده است و از مهرماه قابل اجرا می باشد.

دستمرد بیان داشت: امسال خسارت وارد شده به گندم 42 هزار تن, جو 10 هزار تن, کلزا 370 تن و 40 درصد پنبه و سویا نیز خسارت دیده است.

 

 

از تمهیدات دولت برای رفع خسارت کشاورزان استفاده شود

 

از تمهیدات دولت برای رفع خسارت کشاورزان استفاده شود

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار