نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

از گروه های سیاسی برای توسعه گنبدکاووس در ابعاد مختلف استفاده می کنیم

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=556865کپی به کلیپ‌بورد

از گروه های سیاسی برای توسعه گنبدکاووس در ابعاد مختلف استفاده می کنیم

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس گفت:فرمانداری به عنوان یک نهاد حاکمیتی آمادگی استفاده از ظرفیت گروه ها و احزاب سیاسی مختلف در ابعاد گوناگون اجتماعی،فرهنگی،سیاسی و اقتصادی برای توسعه گنبدکاووس را دارد.

عبدالقدیر کریمی در گردهمایی با احزاب و گروه های سیاسی مختلف پیرامون سفر رئیس جمهور به این شهرستان اظهارداشت:گروه های سیاسی مختلف در حین فعالیت های خود در شهرستان همواره در کنار هم و با همدلی برای توسعه شهرستان تلاش کردند.ما همیشه آمادگی داریم از ظرفیت این گروه های سیاسی در راستا توسعه شهرستان استفاده کنیم.
وی افزود: هر میزان احزاب قدرتمندتر ظاهر شوند به نفع ما و مردم است زیرا می توانند در تحقق مطالبات مردم ما را همراهی کنند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس با بیان اینکه کاروان دولت به زودی مهمان گنبدکاووس است، خاطرنشان کرد: انتظار داریم در برگزاری هرچه با شکوه تر مراسم استقبال مردمی به میزبانی گنبدکاووس، احزاب و گروه های سیاسی ما را کمک و همراهی کنند.
وی با اشاره به سرمایه گذاری خوب بخش خصوصی در شهرستان گنبدکاووس بیان داشت: تاکنون از ظرفیت های مختلف برای توسعه شهرستان تلاش کردیم و در این مسیر بخش خصوصی با سرمایه گذاری بیش از یکهزار میلیارد تومان از حدود 2 هزار میلیارد تومان در استان گلستان کمک زیادی به شهرستان در راستا اشتغالزایی نموده است.
کریمی گفت: در حوزه اعتبارات دولتی نیز اتفاقات خوبی در شهرستان رخ داده است و یک سوم اعتبارات امسال هفته دولت استان گلستان مربوط به گنبدکاووس بود و اعتبارات امسال دهه فجر نیز چندین برابر اعتبارات دهه فجر سال گذشته افزایش یافته است.
وی یادآور شد: ممکن است گروه های سیاسی مختلف نقد و گلایه هایی از عملکرد داشته باشند.اما انتظار داریم به مانند شهرهای موفق کشور این سفر را به عنوان یک ظرفیت برای تحقق مطالبات شهرستان قلمداد نموده و به صورت یک مجموعه واحد در کنار میزبانی شایسته از رئیس جمهور و کاروان دولت،آنچه مطالبه داریم و به مصلحت مردم است، بتوانیم دریافت کنیم.
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس درباره چارت فرمانداری ویژه گفت: کمیسیونی با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی که در شهرهای دارای فرمانداری ویژه هستند تشکیل شده  تا در راستا تکمیل قانون فرمانداری ویژه طرحی را به مجلس ارائه داده و تصویب نمایند.و فرمانداری های ویژه بتوانند از اختیارات خاص خود در بودجه، اعتبارات و تصمیم گیری ها به صورت مصوب و قانونی عمل کنند.

از گروه های سیاسی برای توسعه گنبدکاووس در ابعاد مختلف استفاده می کنیم

 

از گروه های سیاسی برای توسعه گنبدکاووس در ابعاد مختلف استفاده می کنیم

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار