استاندار گلستان در دیدار با مدیر عامل بنیاد برکت کشور گفت: با توجه به شرایط روستاهای استان و لزوم پایدار نمودن آنها از طریق ایجاد درآمد پایدار، خواستار نگاه ویژه بنیاد برکت به این روستاها هستیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، حسن صادقلو اظهار کرد: استان گلستان در کنار محرومیتها، قابلیت های زیادی دارد که مغفول مانده است و به همین علت در آمار منتشره سال 1391استان در بسیاری از موارد همچون اشتغال و درآمد، پایین تر از سایر استانها قرار گرفته است.
وی افزود: استان طرحهایی را به این بنیاد ارائه نموده که پس از پالایش و بررسی در نهایت 3 طرح به ارزش سرمایه گذاری 60میلیارد تومان توسط این بنیاد انتخاب و پذیرفته اند که امیدواریم تا قبل از سفر ریاست محترم جمهوری بتوانیم این طرح ها را به سرانجام برسانیم.
صادقلو خاطرنشان کرد: چنانچه ما نسبت به پارامترهای پذیرش طرح ها توسط بنیاد برکت توجیه باشیم می توانیم از میان طرح های سرمایه گذاری موجود، تعدادی را انتخاب و ارائه نمائیم.
دکتر «عارف نوروزی»، مدیر عامل بنیاد برکت نیز در این دیدار با تشکر از پیگیریهای استاندار و معاونین ایشان و همکاریهای که با بنیاد داشته اند گفت: این بنیاد آمادگی دارد تا حدود 200 میلیارد تومان برای طرح های گلستان سرمایه گذاری کند.
وی با بیان اینکه قرار بود بنیاد برکت در سال جاری 11 مدرسه را در استان احداث و بازسازی نماید، افزود: اکنون این تعداد را آنرا به 20 مدرسه افزایش می دهیم و از استاندار خواست تا 9 مدرسه دیگر را معرفی نماید تا اجرایی شوند.
وی همچنین خواستار ارائه یک طرح اقتصادی اجتماع محور در استان شد که استاندار گلستان نیز در پاسخ به آن، طرح اقتصادی اجتماع محور موضوع نوغانداران را مطرح کرد که در حال بررسی می باشد.
بنیاد برکت پنج سال پیش براساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و با ﺣﻤﺎﻳﺖ ﺳﺘﺎد اﺟﺮاﻳﻲ ﻓﺮﻣﺎن ﺣﻀﺮت اﻣﺎم(ره) تاسیس شد تا وضعیت اجتماعی و اقتصادی مناطق محروم کشور را متحول سازد.
گستره فعالیت بنیاد برکت وسیع است و زمینههای آموزشی، بهداشتی، برقرسانی، آبرسانی، مخابراتی، فرهنگی و مذهبی، مسکن، ورزشی، انتظامی، جادهای، آبخیزداری، دامپروری، تامین سوخت و طرحهای هادی روستایی را شامل میشود.
یکی از اصلیترین اهداف تاسیس بنیاد برکت، کمک و همیاری برای بهبود و ارتقای توانمندی اقتصادی و کارآفرینی افراد، گروهها و واحدهای کسب و کار مستعد فعالیت و فاقد دانش و مهارت لازم در مناطق کمتر توسعه یافته و محروم است.
سیاست راهبردی بنیاد برکت در اجرای پروژه اقتصادی در مناطق محروم کشور، پرهیز از تصدیگری، اجرا و استفاده کامل از توان سازمانهای غیر دولتی،عام المنفعه، اشخاص حقیقی و حقوقی کارآفرین و سپردن مسئولیت و مدیریت طرح به کارآفرین بومی است.
بنیاد برکت با فعالیت خود خصوصیسازی را گسترش داده و باعث میشود فرد از حالت مصرف کننده به تولید کنندهای مطلع ارتقا یابد .