استاندار گلستان در مراسم تودیع و معارفه مدیر کل حج و زیارت استان گلستان گفت: حج دارای هدف والایی است و آن هدف نه سیاحت است، نه تجارت و نه حتی زیارت بلکه هدف والای حج برای مسلمانان آموزش است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، دکتر حسن صادقلو اظهار کرد: فلسفه وجودی حج به همین آموزش است و اینکه در ایام 23 روزه حج ما هر سال از رسالت پیامبر خاتم را یادآور شویم و آن را راهنمای خود قرار دهیم و اینگونه فهمی دقیق از اسلام ناب کسب کنیم.
وی با بیان اینکه خروجی های حج ما کم است، تصریح کرد: متاسفانه بسیاری از مدل های ما رو بنایی است و کمتر مدل زیر بنایی و عمیق را تعریف کردیم و در این مسیر بسیاری از منزلت ها از بین می رود.
وی با گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر افزود: هفته دولت یادآور دو بال در عرصه خدمت صادقانه به نظام اسلامی و مردم ایران است که با یاری رسانی به امام راحل در راستای تحقق اهداف انقلاب به مدلی تابناک بدل شدند.
دکتر صادقلو گفت: رجایی و باهنر نظام مهندسی خدمت صادقانه را در ایران ترسیم کردند و بر این باور رسیدند که هرچه به ملت خدمت شود باز هم کم است.
استاندار گلستان تصریح کرد: پذیرش مسئولیت بار سنگینی است و مدیران حج و زیارت باید بدانند که در عرصه ای پا نهاده اند که اسلام ادبیات ویژه ای برای آن قائل است، فلذا باید این ادبیات بطور صحیح موشکافی و در اختیار حاجیان قرار داده شود.
لازم به ذکر است در این مراسم از زحمات مهدی شیخی مدیر سابق حج و زیارت گلستان با اهدای لوح تقدیری از سوی سعید اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت کشور و معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قدردانی و رضا درگاهی به عنوان مدیر جدید حج و زیارت گلستان معرفی شد.