به گزارش روابط عمومی فرمانداری مراوه تپه ، به مناسبت سی و هشتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و با حضور مهندس شهرام کوسه غراوی ؛ نماینده مجلس شورای اسلامی ، مدیر کل بیمه سلامت استان ، فرماندار و مسئولین شهرستان اداره بیمه سلامت شهرستان مراوه تپه افتتاح شد .
اسمعیل تاجی ضمن تبریک دهه مبارک فجر اظهار داشت : یکی از رویکردهای ما در شهرستان مراوه تپه تلاش برای ارائه خدمات بیشتر به شهروندان و کاهش تردد به شهرستان های مجاور می باشد که با استقرار هر یک از ادارات به این مهم نزدیک تر می شویم .
فرماندار مراوه تپه طرح تحول نظام سلامت را یکی از افتخارات و موفقیت های دولت تدبیر و امید خواند و گفت : هرچند که این طرح هزینه بسیاری را به دولت تحمیل می کند اما نگاه دولت در این خصوص بسیار کارشناسی و استراتژیک بود چرا که باتوجه به بالا بودن هزینه های درمان و پایین بودن درآمد مردم ، این طرح در حوزه سلامت و نجات جان انسان ها بسیار کارا و مؤثر بوده است .
تاجی در مراسم افتتاحیه اداره بیمه سلامت ضمن تقدیر و تشکر از پیگیری های مهندس کوسه غراوی و تلاش های دکتر حسینی ؛ مدیر کل بیمه سلامت استان ، استقرار اداره بیمه سلامت در شهرستان مراوه تپه را گام مهمی در توسعه سلامت دانست .