نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

اطلاعات هواشناسی باید سطح بندی شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=316753کپی به کلیپ‌بورد

اطلاعات هواشناسی باید سطح بندی شود

مدیر کل مدیریت بحران استان گلستان گفت: برای مدیریت بهتر حوادث احتمالی، سطح‎بندی اطلاعات هواشناسی می‎تواند به عنوان یک سیاست کاری در دستور کار هواشناسی استان قرار گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‎رسانی مدیریت بحران استان گلستان، صادق‎علی مقدم در نشست کاری با مدیر کل هواشناسی استان گلستان اظهار کرد: در فرآیند اطلاع‎رسانی به مدیران تصمیم‎ساز در حوزه مدیریت بحران باید اطلاعات دارای ابعاد کامل‎تری از پیش‎آمد احتمالی باشد تا بتوان با برنامه‎ریزی دقیق، سیاست درستی برای مواجهه با شرایط احتمالی اتخاذ کرد.

وی تصریح کرد: دربسیاری از اوقات، همین اطلاعات درست و به موقع هواشناسی در استان موجب شده است تا بتوانیم ضمن حضور و پیشگیری به موقع، از عواقب فاجعه‎بار حوادث احتمالی  در امان بمانیم و مانع از بروز بحران در سطح استان شویم.

مقدم خاطرنشان کرد: هواشناسی به عنوان یک دستگاه تاثیرگذار در خط مقدم پیش‎بینی و پیشگیری از برخی حوادث طبیعی در استان است.

به گفته وی: تقویت این مجموعه ارزشمند می‎تواند در مواجهه با حوادث احتمالی جوی و محیطی استان موثر باشد و در فرآیند پیشگیری و مقابله نقش موثری ایفا کند.

دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گلستان با اشاره به وجود اقلیم‎های متفاوت در گلستان خاطرنشان کرد: این استان به دلیل شرایط اقلیمی، از پراکنش میزان بارش‎ برخوردار است به گونه‎ای که در یک منطقه درطول سال به طور میانگین بیش از 400 میلی‎متر باران می‎بارد، اما در منطقه‎ای دیگر از استان، این میزان به 100 میلی‎متر هم نمی‎رسد.

مقدم تصریح کرد: این اقلیم متفاوت نشان می‎دهد که استان در بسیاری از مناطق خود با معضل خشکسالی دست و پنجه نرم می‎کند که البته باید بتوانیم این مشکل را به شکل واقعی و منطبق بر شرایط موجود به کشور منعکس کنیم.

وی ادامه داد: وقتی میانگین آمار بارندگی‎های استان بدون توجه به تفاوت اقلیم که اکثرا دچار کم‎بارشی است  به کشور منعکس می‎شود، تصور می‎شود که گلستان از شرایط خوبی در میزان بارندگی‎‎ها برخوردار است در صورتی که اینطور نیست.

مقدم با اشاره به دوره آموزشی مدیریت بحران در رامسر مازندران اذعان کرد: مهم‎ترین آثار مثبت این دوره آموزشی، تقویت ارتباط مدیران در حوزه‎های مختلف کاری با یکدیگر بوده است.

وی یادآور شد: در این دوره تخصصی مدیران استان، ضمن آشنایی با اخلاق و روش‎های کاری یکدیگر، در جریان مشکلات موجود در حوزه‎های کاری خود قرار گرفته و ضمن استحکام رشته تعامل با یکدیگر، حتی مشکلاتی که در رابطه کاری وجود داشت را حل و فصل کردند.

مدیر کل مدیریت بحران استان گلستان با اشاره به دستورالعمل وزارت کشور برای مواجهه با فصل سرمای پیش‎رو بیان کرد: برای آمادگی بیشتر در این حوزه سعی می‎کنیم، هفته آینده جلسه‎ای با حضور مسئولان استان سمنان در منطقه خوش‎ییلاق برگزار کنیم  

مقدم اضافه کرد: این جلسه با هدف افزایش تعامل منطقه‎ای و اتخاذ تمهیدات لازم برای شرایط خاص منطقه خوش‎ییلاق انجام می‎گیرد تا دغدغه‎های دو استان را در این بخش کاهش دهیم.

وی درادامه با اشاره به حضور مدیر کل جدید هواشناسی در استان ، با تقدیراز تلاش‎های «محمدرضا رضوی»، مدیر کل پیشین هواشناسی استان، برای مدیر کل جدید این اداره کل آرزوی توفیق هر چه بیشتر در مسیر خدمت‎رسانی به مردم شریف استان کرد.

مقدم متذکر شد: انتظار داریم که روند مثبت همکاری با هواشناسی استان همچنان برقرارباشد و تعامل موجود بیش از گذشته تقویت شود.

همچنین مدیر کل هواشناسی استان گلستان با تاکید بر تعامل افزون با مدیریت بحران استان گفت: وجود بدنه قوی کارشناسی در مجموعه هواشناسی استان ظرفیت مناسبی است تا بتواند نقش موثری در حوزه پیش‎بینی ایفا کند.

نوربخش داداشی خاطرنشان کرد: یکی ازبهترین بدنه‎های کارشناسی در هواشناسی متعلق به گلستان است که می‎توان با تجهیز بیشتر هواشناسی از این ظرفیت برای نقش‎آفرینی بهتر در مباحث کاری سود برد.

وی با اشاره به تجربیات خود در مدیریت چند استان در سطح کشور ادامه داد: در گلستان لزوم وجود هواشناسی سیار با توجه به نوع حوادث و اقلیم خاص آن یک ضرورت عقلانی است.

 داداشی تصریح کرد: انتظار می‎‎رود با تعامل موجود، ضمن رفع مشکلات حوزه هواشناسی شرایط رابرای تقویت هر چه بیشتر این مجموعه به ویژه در حوزه پیشگیری مهیا کرد.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار