دکتر حسینپور سرپرست مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان گلستان و عضو بسیج جامعه پزشکی استان در حاشیه اعزام تیم پزشکی از ستاد مدیریت درمان و بیمارستان خاتمالانبیاء«ص» گنبدکاووس به روستاهای استان جهت ویزیت رایگان بیماران گفت: حضور بسیج در عرصههای مختلف از جمله بهداشت و درمان از برکات انقلاب اسلامی است.
وی تأکید کرد که ما همواره باید در صدد رفع محرومیت از ملت فهیم و غیور میهن اسلامی باشیم و این دقیقاً منطبق با خط مشی بسیج است و هدف امام راحل«ره» نیز از تأسیس نهاد بسیج صرفاً تلاش در حوزه نظامی نبوده و برای بسیج کاربردهای مختلفی از جمله آموزش، درمان، سازندگی و … قائل بودهاند.
گفتنی است کانون بسیج جامعه پزشکی مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان گلستان هر از چند گاهی در قالب تیمهای پزشکی به روستاها و مناطق دور افتاده استان سفر کرده و با ویزیت رایگان بیماران نیازمند گام مهمی در مسیر ارتقاء بهداشت و درمان استان بر می دارد.