فرماندار شهرستان آزادشهر گفت: با اعتبار 1/1 میلیارد تومان اجرای طرح هادی و زیرسازی و آسفالت معابر، اصلاح خطوط فشار قوی و ضعیف روستای قزلجه به عنوان سومین روستای بزرگ بخش مرکزی شهرستان آزادشهر انجام شد.
به گزارش روابط عممی فرمانداری شهرستان آزادشهر؛ ظهر امروز دوشبه 22 بهمن ماه و در آخرین روز از دهه مبارک فجر طرح هادی و آسفالت معابر روستای قزلجه آق امام با حضور “سید رسول حسینی” فرماندار، “علیرضا ابراهیمی” نماینده مجلس شورای اسلامی، حسین لاری کمان معاون فرماندار، مرتضی احمدی مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، دهیار و اعضای شورای اسلامی و روحانیت معظم روستا افتتاح و به بهره برداری رسید.
حسینی فرماندار در این آیین گفت: هزینه این مقدار اعتبار در یک روستا به جهت مردمان خوب و مومن و همکاری و مشارکت همه اهالی این روستا می باشد و به بقیه روستاهای بخش مرکزی و چشمه ساران اعلام می نمایم اگر مثل مردم روستای قزلجه در طرح های عمرانی همکاری و مشارکت فعال نمایند قطعا اعتبار هزینه شده در روستاهای آنان افزایش خواهد یافت.
ابراهیمی نماینده مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از مدیران اجرایی شهرستان بیان داشت: مردمان خوب و نجیب شهرستان که در همه صحنه های انقلابی شهرستان حضور پرشور و با شعور دارند لایق خدمات و امکانات بسیار خوب هستند که تلاش بنده و همه مدیران ارائه خدماتی در شان این مردم خوب و ولایتمدار می باشد.