سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

افزایش تاب آوری دانش آموزان در برابر حوادث امری ضروريست

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=420159کپی به کلیپ‌بورد

افزایش تاب آوری دانش آموزان در برابر حوادث امری ضروريست

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مدیریت بحران مدیر کل مدیریت بحران استان گلستان در دومین کمیته هماهنگی ستاد اجرایی مانور سراسری زلزله و ايمني در مدارس استان اظهار داشت: دانش آموزان چه در محیط مدرسه و چه در محیط منزل از جمله گروههای جامعه هستند که همواره در معرض خطرات ناشی از زلزله قرار دارند. در این بین آموزش و مانورهای مداوم و مستمر برای ارتقا سطح آمادگی این قشر از جامعه حائز اهمیت می باشد.
حاجی زاده گفت: شبیه سازی بحران در مدارس و محله های اطراف زمینه ایی برای پیشگیری و خود ایمنی افراد در برابر حوادث می باشد.
وی افزود: آموزش ها و مانورهای این چنینی باید در بین افراد جامعه فرهنگ سازی شود و استمرار آن کمک موثری در کاهش آسیب های ناشی از حوادث احتمالی خواهد داشت.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار