معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار گلستان با بيان اينكه سن جواني سن اميدواري به آينده است تأكيد كرد: بايد به جوانان كشور اميد داد زيرا اميد بهترين شيوه ايجاد اعتماد به نفس در دوران جواني است.
“علي اصغر طهماسبي” پيش از ظهر امروز در جلسه ستاد ساماندهي امور جوانان استان با اشاره به در پيش بودن سالروز ميلاد حضرت علي اكبر(ع) و روز جوان اظهار داشت: با وجود يك سوم جمعيت كشور در گروه سني جوانان، هر روز بايد براي ما، روز جوان باشد.
وي ادامه داد: هر چه در كشور براي جوانان برنامه ريزي شود باز هم كم است، زيرا جوانان ايراني داراي استعداد و توانمندي بي مثالي هستند كه كشورهاي غربي به داشتن چنين نيروهايي غبطه مي خورند.
جانشين ستاد ساماندهي امور جوانان استان يادآور شد: در سال ۱۳۴۲ امام(ره) فرمودند « ياران من در گهواره ها هستند» و همان جوانان در سال ۱۳۵۷ پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي را رقم زدند و اندكي بعد طي ۸ سال دفاع مقدس جانانه در مقابل دشمن، به پاسداري از شرف و كيان كشور عزيزمان و آرمانهاي انقلاب اسلامي پرداختند.
وي با اشاره به وضعيت امروز اشتغال جوانان در كشور بيان داشت: براي ما جوانان دهه ۶۰ كار و اشتغال به خوبي فراهم بود و هر جوان با توجه به شرايط آن روزهاي كشور، به راحتي مي توانست از ميان چند گزينه، براي خود شغل دلخواهش را انتخاب نمايد.
طهماسبي افزود: امروزه پر كردن اوقات فراغت جوانان با تفريحات سالم به يكي از دغدغه هاي جدي مسئولين تبديل شده است حال آنكه اوقات فراغت جوانان دهه ۶۰ به خوبي پر مي شد و به واسطه شور و شعف انقلابي كه وجود داشت هر روز بر كار و تلاش خود مي افزودند تا كشور به رشد و پيشرفت در تمامي عرصه ها برسد.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار گلستان در ادامه با اشاره به اين كه در دهه ۶۰ توقع جوانان بالا نبود و تكنولوژي هاي ديجيتالي امروز وجود نداشت، گفت: جوان امروز به واسطه تكنولوژي موجود بسيار متفاوت از جوان دهه ۶۰ است و ما بايد بر اين اساس براي جوانان برنامه ريزي كنيم.
به گفته وي تهاجم فرهنگي دشمن بسيار وسيع است و از راهها و حربه هاي مختلفي براي تلفات وارد كردن به جامعه جوان ما بهره مي گيرد و اگر برنامه ريزي درستي در اين حوزه صورت نگيرد، بدون شك جوان به سوي تباهي خواهد رفت.
طهماسبي با اشاره به تأكيدات رهبر معظم انقلاب مبني بر لزوم شناخت كامل از جنگ نرم دشمن، تصريح كرد: شناسايي و شناساندن جنگ نرم را بايد از خود و داخل خانه هايمان شروع كنيم.
وي خاطرنشان كرد: پيشنهاد مي كنيم كه مديران استاني بيش از گذشته، در كنار خود از ظرفيت نيروهاي جوان و تحصيلكرده استفاده كنند.
جانشين ستاد ساماندهي امور جوانان استان در ادامه ازدواج ، اشتغال، آمار طلاق ، عدم بهره مندي صحيح از اوقات فراغت، پايين بودن مهارتهاي زندگي و فرار مغزها و نخبگان را از مهمترين چالشهاي موجود در حوزه جوانان برشمرد.
وي در پايان بر ضرورت ساماندهي امور جوانان از طريق سياست گذاري و برنامه ريزي، ساماندهي و غني سازي اوقات فراغت جوانان و نوجوانان، نظام بخشي به ابعاد شخصيتي و هويتي جوانان با بهره مندي از ظرفيتهاي فرهنگي موجود، افزايش روحيه جوان باوري در سطوح مديريتي استان، ازدواج اگاهانه و تلاش در جهت تحكيم نهاد خانواده از طريق آموزش مهارتهاي زندگي تأكيد كرد.
همچنين در ابتداي اين جلسه پاشا مديركل ورزش و جوانان استان از اجراي برنامه هاي متنوع فرهنگي و ورزشي به مناسبت هفته جوان از تاريخ ۱۷ لغايت ۲۳ خرداد ماه جاري در سطح استان خبر داد.