مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری گلستان گفت: انتخابات نماد مردم سالاری دینی و بزرگترین پروژه مشارکت مدنی است.
“حیدر علی احمدی” در نشستی با دبیران شورای تأمین شهرستانهای استان و معاونین فرمانداران اظهار کرد: جمهوری اسلامی مبتنی بر آراء عمومی است و تمام امور کشور از طریق نمایندگان منتخب مـــردم در شوراهای اسلامی روستا ، بخش ، شهر و شهرستان ، استان و مجلس شورای اسلامی و انتخابات ریاست جمهوری و خبرگان رهبری ساری و جــاری می گردد.
وی با بیان این مطلب افزود: از این رو برگزاری انتخابات یک امر مستمر و سریان دهنده و جاری کننده دموکراسی و حاکمیت مردم در کشـور است .
وی خاطرنشان کرد: صیانت از این انتخابات منوط به رفتـار قانونی مجریـان، فعالیت احزاب و گروهها و دستجات سیـاسی و نظارت عمومی بر جریان امور انتخابات از طریق هیاتهای اجرایی و نظارت و بازرسی می باشد.
احمدی ادامه داد: تشکیل ستاد انتخابات در وزارت کشور و به تبـع آن در استان و شــروع به کار کمیته هـای ذیل ستاد انتخابات استان، علامت آمادگی و جدیت ارکـان دولت و نظام برای بــرگزاری و تمهید مقدمات انتخابــات سالجاری است.
مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری در پایان گفت: کمیته امنیت انتخابات استان در حال اتخاذ تمهیدات بایسته برای برگزاری هر چه بهتر انتخابات در استان گلستان است.