انسداد 45 حلقه چاه غیر مجاز در شهرستان گنبد کاووس/ نصب 108 کنتور هوشمند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=422905کپی به کلیپ‌بورد

سرپرست مدیریت منابع آب شهرستان گنبد کاووس از انسداد 45 حلقه چاه غیر مجاز در این شهرستان طی شش ماه ابتدایی سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: همچنین تعداد 14 مورد احکام قضائی نیز جهت انسداد چاه های غیر مجاز صادر شده است.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، سید علی حسینی اظهار کرد: طی این مدت تعداد 5 جلسه شورای حفاظت در شهرستان به جهت صیانت از منابع آبی برگزار شد و تعداد 108 عدد کنتور هوشمند بر روی چاه های مجاز شهرستان نصب شده است.
سرپرست مدیریت منابع آب شهرستان گنبد کاووس در ادامه با اشاره به اینکه منابع آب‌های زیرزمینی از منابع استراتژیک و مهم استان محسوب می‌شود، افزود: برداشت بی‌رویه از منابع آب‌های زیرزمینی استان باعث افت شدید سطح آب‌های زیرزمینی شده است، لذا وزارت نیرو برای جلوگیری از تشدید بحران در دشت‌های ممنوعه، طرح‌ها و پروژه‌های مهمی را در دستورکار دارد که در کنار طرح احیا و تعادل‌بخشی از منابع آب‌های زیرزمینی با تشکیل کارگروه استانی سازگاری با کم آبی که دستگاه های اجرایی مرتبط در آن حضور دارند مقرر شد با کمک کشاورزان و مسئولان استانی ، برداشت و تغذیه آب‌های زیرزمینی را به تعادل برسانیم.
وی ضمن هشدار به افرادی که اقدام به حفر غیرمجاز چاه‌ و برداشت آب از آن را می‌کنند، خاطرنشان کرد: اکیپ‌های گشت و بازرسی در راستای عمل به رسالت بزرگ خود یعنی حفاظت از منابع آب‌های سطحی و زیرزمینی، همواره در حال فعالیت هستند .

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار