نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

ایجاد 380 شرکت خدمات فنی، مهندسی و مشاوره ای بخش کشاورزی در استان گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=257655کپی به کلیپ‌بورد

 رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان در سالروز تاسیس این سازمان (سوم تیر ماه ) گفت: این سازمان با داشتن 7400 نفر فارغ التحصیل بخش های مختلف کشاورزی و منابع طبیعی بزرگترین تشکل غیر دولتی در استان است.

مهندس علی اکبر اسفندیاری افزود: این سازمان توانسته است با همکاری و هماهنگی سایر مسئولان استان بالغ بر 1700 نفر از این فارغ التحصیلان را مشغول به کار نماید.

وی اضافه کرد: با ارایه آموزش و کسب مهارت فارغ التحصیلان بیش از 380 شرکت خدمات فنی، مهندسی و مشاوره ای برای نظارت و ارایه توصیه های فنی و خدماتی به کشاورزان استان گلستان ایجاد شده است.

اسفندیاری خاطر نشان کرد: تاکنون 1420 نفر از فارغ التحصیلان حقیقی و 205 شرکت خدمات فنی، مهندسی و مشاوره ای رتبه بندی و تعیین صلاحیت شده اند.

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی گلستان در پایان گفت: با توجه به استعدادهای بالقوه استان، امیدواریم با همکاری مسئولان کشور و استان در آینده بسیار نزدیک شاهد به کارگیری تمامی دانش آموختگان بخش کشاورزی استان باشیم.

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار