مديركل راه و شهرسازي گلستان با توجه به ريزش و تداوم نزولات جوي در استان، وضعيت راه هاي استان را برفي و همراه با لغزندگي اعلام كرد و از رانندگان خواست كه احتياط كامل را رعايت كنند.
به گزارش اداره روابط عمومي اداره كل راه و شهرسازي استان گلستان، مهندس “ابراهيم مبارك قدم” در جلسه اضطراري شوراي هماهنگي مديريت بحران استان در محل سالن جلسات مديريت بحران استان، گفت: با توجه به گزارش هاي واصله از هواشناسي و شرايط خاص جوي و كاهش دما بخصوص در شرق و جنوب استان و مناطق منتهي به استان هاي خراسان شمالي و سمنان، سه محور كوهستاني توسكستان در گرگان، خوش ييلاق در آزادشهر و محور جنگل گلستان با بارش شديد برف و لغزندگي سطح راهها همراه هستند.
به گفته وي، بارش برف و مه غليظ در ارتفاعات و در جاده هاي كوهستاني لغزندگي و كاهش ديد افقي رانندگان را بدنبال دارد.
رئيس شوراي هماهنگي حمل و نقل گلستان به همين منظور به رانندگان توصيه كرد كه در اين شرايط مقررات راهنمايي و رانندگي را رعايت كرده و حتما تجهيزات ايمني و زمستاني همانند زنجير چرخ، پوشاك، لباس گرم و اغذيه به همراه داشته و از سلامت خودروي خود مطمئن باشند.
دبير شوراي هماهنگي مديريت بحران گلستان در ادامه به مواج بودن درياي خزر و محدوديت تردد شناورهاي در سواحل استان بويژه در محدوده گميشان اشاره كرد.