سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

بازاریان بزرگترین نهاد کشور هستند که ارتباط مسقیمی با همه مردم دارند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=424658کپی به کلیپ‌بورد

بازاریان بزرگترین نهاد کشور هستند که ارتباط مسقیمی با همه مردم دارند

معاون استاندار و فرماندار شهرستان گنبدکاووس  با اشاره به بخشی از بیانات مقام معظم رهبری در مراسم مشترک دانش‌آموختگی دانشگاه‌های افسری نیروهای مسلح گفت: ما پیشانی و بازوی طراحان مدبر و هوشمند و جوانان فلسطینی را می‌بوسیم و مظلوم‌نمایی رژیم خبیث و ظالم صد در صد دروغ است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری ویژه گنبدکاووس؛ وی افزود: این دشمن خبیث و ظالم، حالا که سیلی را خورده، سیاست مظلوم‌نمایی در پیش گرفته، چون مجاهدان فلسطینی توانستند خود را از محاصره‌ی غزّه بیرون بیاورند، خلاص کنند و برسند به مراکز نظامی و غیر نظامی صهیونیست‌ها، هیچ کس نمیتواند از این هیولای دیوسیرت چهره‌ی یک مظلوم بسازد. اما تحولات بزرگی در حال رقم خوردن است.
 مهدی دهرویه در جلسه تجلیل اصناف از انتظامی  با تقدیر از نیروی انتظامی مظلوم با وظیفه مندی حساس و بازدهی بالا گفت: سال گذشته این نیرو از  هجمه اغتشاشات در امان نبود اما امنیت خوبی برقرار کرد.
وی با بیان اینکه استاندار گلستان راههای برون رفت از مشکلات استان را شناسایی کرده و ضمن  مبارزه با فساد کانونهای قدرت و ثروت ، تحولات بزرگی در استان و شهرستان رقم خواهد خورد افزود: اگر قرار است توسعه ای اتفاق بیفتد باید امنیت در همه ابعاد بویژه سرمایه گذاری تامین شود.
وی به بیان ظرفیت های سرمایه گذاری از جمله افزایش ظرفیت تولید مجموعه چیکا و طرح توسعه آن در تولید تخم مرغ کشور و اشتغال  ۱۸۰۰ نفر در این مجوعه تولیدی ،سرمایه گذاری در ایجاد گاوداری ۳ هزار راسی توسط شستا و جذب منابع برای گلخانه ها در شهرستان ، از بازاریان خواست درمعرفی سرمایه گذاران فعال باشند.
فرماندار ویژه  با اشاره به اینکه بزرگترین نهاد کشور بازار است نقش بازاریان در زمان پیروزی انقلاب و تثبیت جایگاه انقلاب و دوران سازندگی را بسیار موثر دانست و با  ااشاره به قانون طرح  ناظر دو در مقابله با بی حجابی  گفت: بازاریان باید به مقابله با بی حجابی بپردازند و در اجرای این طرح متولیان را یاری کنند

بازاریان بزرگترین نهاد کشور هستند که ارتباط مسقیمی با همه مردم دارند

بازاریان بزرگترین نهاد کشور هستند که ارتباط مسقیمی با همه مردم دارند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار