مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری و هیئت همراه از مجموعه کارخانه شیر پگاه گلستان بازدید بعمل آوردند. در ابتدای این بازدید، احمد تجری در نشستی با مدیرعامل و مسئولین کارخانه، درخصوص اهمیت پدافند غیرعامل در حوزه صنایع غذایی و ارتباط مستقیم با سلامت مردم مطالبی را عنوان نمود.
وی بیان داشت بخشی از موضوعات پدافند غیرعامل در حوزه صنایع غذایی معطوف شده است و بایستی برنامه ریزی جهت جلوگیری و پیشگیری از بیماری های حاد دامی و غذایی صورت گیرد.
در ادامه مدیرعامل شرکت پگاه گلستان راجع به کنترل و نظارت در لحظه و موثر در زمان دریافت و فرآوری شیر اطمینان دادند، نکات بهداشتی با شدت و کیفیت بالا اعمال می شود.
در پایان نشست از مجموعه تولید، کنترل کیفیت، آزمایشگاه و دیگر بخش های کارخانه بازدید بعمل آمد.