نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

باید اولویت های قانون بهبود فضای کسب و کار استان مشخص شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=284552کپی به کلیپ‌بورد

باید اولویت های قانون بهبود فضای کسب و کار استان مشخص شود

 استاندار گلستان با تاکید بر اهمیت نقش بخش خصوصی اظهار کرد: باید اولویت های قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار از سوی بخش خصوصی و بخش دولتی ارائه شود تا بتوانیم موجبات رشد این فضا را ایجاد کنیم.

استاندار گلستان با تاکید بر اهمیت نقش بخش خصوصی اظهار کرد: باید اولویت های قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار از سوی بخش خصوصی و بخش دولتی ارائه شود تا بتوانیم موجبات رشد این فضا را ایجاد کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، دکتر حسن صادقلو در چهارمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان تصریح کرد: هر کدام از اعضای شورای گفت گو مواردی را اولویت بهبود فضای کسب و کار در استان می دانند را به دبیرخانه ارائه دهند تا با احصا این موارد بتوان به سمت راهکارهای عملی بهبود فضای کسب و کار در استان حرکت کرد.

وی افزود: برای بهبود فضای کسب‌وکار استان گلستان باید گلستانی‌های مقیم خارج را شناسایی کرده و ضمن تعامل با آنان از ظرفیتشان استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه در ایجاد مشکلات برای بخش تولید برخی مشکلات دولتی، برخی مشکلات از سوی فعالان اقتصادی است، خاطر نشان کرد: شورای حل اختلاف باید در حل مسائل اقتصادی بنگاه‌های تولیدی کمک کند و یا دادگاه ویژه تجاری تشکیل شود.

استاندار گلستان مهم‌ترین مسئله را اشتغال است دانست و افزود:باید با تمام توان در حفظ سرمایه‌گذاری که وارد میدان می‌شود کوشا باشیم و نگران میزان منفعت بردن او نباشیم، ایجاد اشتغال و تولید از هر چیزی مهم‌تر است.

دکترصادقلو تأکید کرد: شاخص‌هایی که سبب می‌شود تا استان گلستان در بخش کسب‌وکار به رتبه‌های بالا برسد باید مشخص شود.

وی با اشاره به واحدهای تولیدی که به تملک بانک ها درآمده اند، گفت: بسیاری از این واحدهای تولیدی پس از تملک بانک ها وضعیت مناسبی ندارند و باید به این مسئله توجه شود که خسارت دیدن بانک ها نیز خسارت به مردم محسوب می شود.

وی افزود: مسئله تملک واحدهای تولیدی توسط بانک ها از اهمیت بالایی برخوردار است لذا لازم است ارقام و آمار واقعی این مسئله تهیه شود تا مدیریت استان پیگیری های لازم را در سطح کشوری انجام دهد.

همچنین در این شورا رئیس اتاق بازرگانی استان گلستان از تشکیل مرکز داوری تجاری استان گلستان در اتاق بازرگانی خبر داد و افزود: مجوز این مرکز با تلاش بسیار گرفته شد و تا پایان سال در محل اتاق بازرگانی استان گلستان افتتاح می‌شود.

رمضان بهرامی تصریح کرد: در این مرکز داورهایی برحسب تخصص در بخش‌های مختلف کشاورزی، صنعت و معدن حضور دارند تا به مشکلات و دعاوی بخش خصوصی رسیدگی کنند.

وی گفت: کارگاه بزرگ آموزشی کارآفرینی نیز با حضور کارآفرینان برتر کشور در استان گلستان برگزار می‌شود که ظرفیت این همایش یک‌روزه 700 نفر است.

بهرامی همچنین اظهار کرد: نمایشگاه استان گلستان در ترکمنستان نیز از 4 تا 7 اسفندماه امسال با اولویت تولیدی‌ها و صنایع استان با حضور 400 نفر از تجار و بازرگانان گلستانی برپا می‌شود.

لازم به ذکر است در چهارمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در استان صاحب نظران و مدیران بخش دولتی و خصوصی به ارائه نظرات خود پرداختند و مقرر شد فراخوان کسب اطلاعات به تمامی دستگاه های اجرایی بخش دولتی و خصوصی به منظور شناسایی اولویت های قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار ارائه شود.

 

باید اولویت های قانون بهبود فضای کسب و کار استان مشخص شود

 

باید اولویت های قانون بهبود فضای کسب و کار استان مشخص شود

 

باید اولویت های قانون بهبود فضای کسب و کار استان مشخص شود

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار