بایستی از همه ظرفیت شهرستان برای ساماندهی امامزاده هارون(ع) الازمن استفاده شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=607050کپی به کلیپ‌بورد

بایستی از همه ظرفیت شهرستان برای ساماندهی امامزاده هارون(ع) الازمن استفاده شود

 جلسه هماهنگی و تبادل نظر پیرامون ساماندهی امامزاده هارون (ع) و تنها آرامستان شهر، با حضور مجتبی جمالی فرماندار، حجت الاسلام مهدی نژاد امام جمعه، نوروزی نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام سلیمانی مدیرکل اوقاف و امور خیریه گلستان و رؤسای دستگاههای اجرایی و هیئت امنا امامزاده در فرمانداری علی آباد کتول برگزار گردید .

 به گزارش روابط عمومی فرمانداری علی آباد کتول ، جمالی فرماندار ازنقش محوری هیئت امنا امامزاده هارون (ع)  بعنوان حلقه وصل مابین اداره اوقاف و دستگاههای اجرایی مرتبط سخن گفت و افزود: بایستی مشکلات و  نیازمندیها بر اساس طرح جامع ساماندهی اولویت بندی شده و در ادامه برای اجرای کار و شروع پروژه  از ظرفیت شهرستان در بخشهای مختلف و بالاخص خیرین برای اجرای طرح ساماندهی ( همسان سازی قبور ، محوطه سازی ، تامین روشنایی و طرح توسعه) استفاده شود .
وی  در ادامه ، توجه ویژه اداره کل اوقاف و امور خیریه گلستان برای اجرای هرچه سریعتر طرح جامع ساماندهی امامزاده و استفاده بهینه از ظرفیت گردشگری مذهبی بقاع متبرکه حوزه شهرستان علی آباد کتول را خواستار شد
حجت الاسلام مهدی نژاد امام جمعه معزز شهر علی اّباد کتول ، در این جلسه به درخواستها و مشکلات بیشمار مردم در هنگام دفن اموات و روشن نبودن تعرفه ها و مدیریت مشخص در تنها آرامستان شهر پرداخت و در ادامه اجرای برنامه های فرهنگی در امامزاده ها خصوصا در روزهای پنجشنبه را امری ضروری بر شمرد.
نوروزی نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی ، با تاکید بر نقش فرهنگی و معنوی مساجد و امامزادگان که تحت مدیریت اوقاف و امور خیریه هستند ، گفت:نهادهای فرهنگی نظیر اوقاف و سازمان تبلیغات اسلامی ، بایستی نقش ویژه ای در کاهش آسیبهای اجتماعی ایفا نمایند.
 در ادامه مقرر شد، هیئت امناء امامزاده با همکاری اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان نسبت به تهیه لیست نیازمندیها و اولویت بندی مشکلات و هزینه ها اقدام تا بر اساس طرح جامع ساماندهی  نسبت به تامین اعتبار و استفاده از ظرفیت خیرین و دستگاههای اجرایی اقدام شود .
 

بایستی از همه ظرفیت شهرستان برای ساماندهی امامزاده هارون(ع) الازمن استفاده شود

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان:

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار در نشست با مدیران و کارکنان حوزه معاونت :