دبير ستاد احياي بافت هاي فرسوده استان گلستان با اشاره به وجود عناصر با ارزش در بافت تاريخي گرگان، گفت: با اتصال اين عناصر با ارزش به يكديگر بدنبال ايجاد يك محور فرهنگي تاريخي در مركز شهر گرگان هستم.
به گزارش اداره روابط عمومي اداره كل راه و شهرسازي استان گلستان، مهندس “ابراهيم مبارك قدم” در حاشيه بازديد از بافت هاي تاريخي شهر گرگان، در گفت و گويي خبري افزود: اين محور ضمن ايجاد زنجيره توسعه در محلات تاريخي گرگان، موجب هويت بخشي به شهر و الگوشدن آن براي ساير مناطق شهري استان خواهد شد.
وي با اشاره به اينكه توسعه و رونق ساخت و سازها در شهر نيز، يكي ديگر از پيامدهاي ايجاد محور فرهنگي تاريخي در محلات قديمي گرگان است، ادامه داد: براي تحقق اين امر لازم است كه نقاط ويژه، اثرگذار و با ارزش محلات به خوبي شناسايي شوند.
مديركل راه و شهرسازي گلستان اظهارداشت: شناسنامه دار شدن بناهاي تاريخي در محلات با نصب تابلو از موارد ديگري است كه انجام خواهد شد چرا كه معرفي بنا خود بخشي از هويت شهر و تاريخ آن محسوب مي شود.
وي، بافت تاريخي گرگان را بسيار ارزشمند خواند و گفت: اداره كل راه و شهرسازي در سال 95 برنامه هاي خوبي براي تملك و ساماندهي بافت تاريخي گرگان در جهت حفظ و احياي آنها دارد.
محلات سرچشمه و سبزه مشهد، تكاياي عقيلي و اصطبار، خانه شعرباف، محوطه آرامگاه استاد لطفي، پروژه سقاخانه تكيه اصطبار، طرح آفتاب، كوي محتشم و انجيراب از محلات بازديد شده مديركل راه و شهرسازي گلستان بود.
بر اساس آمار اداره میراث فرهنگی گلستان، بافت تاریخی گرگان با وسعت 160 هکتار از بافت های ارزشمند تاریخی و دارای چندین محله است.
شهر گرگان، مرکز استان گلستان افزون بر 450 هزار نفر جمعیت دارد.