استاندار گلستان با اشاره به اینکه برای ثبت جهانی فرش ترکمن اتاق فکر در استان تشکیل می شود، اظهار کرد: شهرستان گنبد کاووس قابلیت جهانی شدن در زمینه فرش ترکمن را دارد.
ابراهیم کریمی خاطرنشان کرد: با توجه به بازدید دکتر مونسان معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از غرفه شهر ملی فرش ترکمن در سی امین نمایشگاه صنایع دستی تهران و کیفیت این غرفه و همچنین استقبال و توجه بازدید کنندگان و مسئولین سازمانی ؛ غرفه شهر ملی فرش ترکمن مورد توجه ویژه دکتر مونسان قرار گرفت و ایشان خواستار شد غرفه شهر ملی فرش ترکمن از استان گلستان در نمایشگاه ملی صنایع دستی اصفهان که شهرهای جهانی در آن حضور دارند شرکت نماید.
وی افزود: در همین راستا استان گلستان با 5 غرفه که شامل شهر ملی فرش ترکمن شهرستان گنبد کاووس، چاپ سنتی باتیک، سراجی سنتی، صنایع دستی ترکمن و البسه سنتی ترکمن می باشد در این نمایشگاه حضور یافتند.