سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

برای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی باید تقسیم کار دستگاهی وجود داشته باشد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=302504کپی به کلیپ‌بورد

برای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی باید تقسیم کار دستگاهی وجود داشته باشد

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری با اشاره به اهمیت مشکلات وآسیبهای اجتماعی، گفت: برای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی باید تقسیم کار دستگاهی وجود داشته باشد.

دومین جلسه توجیهی فیما بین اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، مدیران و کارشناسان ادارت کل استان با هدف “تقسیم کار استانی در کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی” در محل سالن جلسات دفتر سیاسی ،امنیتی واجتماعی  استانداری تشکیل گردید که نذیری؛ با اشاره به اهمیت مشکلات وآسیبهای اجتماعی اظهار کرد: همه مسئولان وکارشناسان دستگاههای اجرایی موظف هستند نقاط بحرانی و حاد را شناسایی کنند تا بتوانیم سریع تر برای گروه هدف برنامه ریزی  نمائیم .

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که مهم ترین و اولویت دارترین آسیب های اجتماعی را اعتیاد، حاشیه نشینی، فساد وفحشاء، طلاق و.. دانستند، گفت : این مشکلات در استان ما هم وجود دارد وهمه ما موظف هستیم این آسیب ها را شناسائی و در رفع این مشکلات گام های سریع تری برداریم.

مدیرکل امور اجتماعی در ادامه افزود: درطرح فوق 22 موضوع به عنوان موضوعات اصلی درسطح کشور اعلام شده که با کار کارشناسی صورت گرفته د راداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، ده موضوع به عنوان اولویت اول استان مشخص و شاخصهای اصلی و اهداف کمی آن نیز عنوان گردیده که شامل اعتیاد ( شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان) ، طلاق( بهزیستی)، خودکشی (مرکز بهداشت استان) حاشیه نشینی (راه و شهرسازی استان) آسیب های فضای مجازی (پلیس فتا)، مفاسد اخلاقی و اجتماعی (شورای امربه معروف ونهی ازمنکر) ، مدیریت سواحل و تفرجگاهها (اداره کل امور اجتماعی وفرهنگی استانداری)، آسیب های محیط های مدارس( اداره کل آموزش وپرورش)، زنان سرپرست خانوار (کمیته امداد) و آسیبهای محیط های دانشگاهی می باشد.

وی خاطرنشان کرد: بعد از طرح پیش نویس هر دستگاه اصلی ضمن بررسی جمعیت، قومیت، آداب و رسوم و … با همکاری سایر دستگاههای مرتبط، جهت کاهش و برطرف کردن این آسیب ها اقدام نمایند.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار