مدیرکل اموربانوان و خانواده استانداری گلستان گفت: نخستین جلسه ی بررسی دستاوردهای” ششمین نشسست منطقه ای وکارگاههای آموزشی تقویت همکاری های تخصصی شبکه ای سازمان های مردم نهاد حوزه زنان و خانواده شمال کشور” با حضور نمایندگان شرکت کننده در دوره ی آموزشی فوق برگزار شد .
دکتر کلثوم غفاری توران در این نشست صمیمی بر لزوم گسترش همکاریهای شبکهای سمنهای این استان تأکید کرد.
غفاری طی سخنانی گفت: باعنایت به برگزاری کارگاههای آموزشی با هدف توانمندسازی تخصصی و شبکهای سمنها که باحضور چهار استان ( گیلان – مازندران- سمنان- گلستان) به میزبانی استان گلستان برگزار شد تلاش داریم با استفاده از آموزش های ارائه شده و ایدهها و برنامههای پیشنهادی تشکلهای مختلف در راستای پیشرفت استان بهرهمند شویم.
وی با تأکید بر اینکه بازخورد آموزش تشکلهای مردم نهاد باید کاربردی، عملیاتی و اثربخش باشد، تصریح کرد: فعالیتهای تشکلهای مردم نهاد در استان گلستان رصد میشود، نتایج آموزشهای کاربردی برای تشکلهای مردم نهاد باید خروجی مناسبی به همراه داشته باشد.
مدیرکل بانوان و خانواده استانداری گلستان تاکید کرد: هزینههای برگزاری دورههای آموزشی اگر بدون نتیجه و هدف رها شود در واقع نوعی حق الناس است و بعد از این هزینه ها,مسئولیت ما در بهبود وضعیت موجودبا تکیه برآموزش ها مضاعف می شود .
غفاری با اشاره به اینکه شبکهسازی سمنها کار چندان پیچیدهای نیست، ابراز کرد: سمنها باید با یکدیگرو با دولت همکاری کنند و با استفاده از تجربیات اثربخش در مسیر پیشرفت و توسعه گام بردارند.
وی مهمترین ویژگی یک جامعه مدنی را در پرسشگری عنوان کرد و گفت: یک تشکل مردم نهاد باید پرسشگر باشد ,این نهاد مردمی مسائل جامعه را بهتر درک و لمس میکندوچون از درون مردم جوشیده است با نیازها، چالشها و فراز و نشیبهای جامعه بیشترآشنایی دارد لذا باید پرسشگری در تشکلهای مردم نهاد تقویت شود.
مدیرکل بانوان و خانواده استانداری گلستان بیان داشت: سمنها کار عاشقانه، داوطلبانه، غیرانتفاعی، غیردولتی و غیرسیاسی انجام میدهند و این نوع عشق و علاقه به کار قابل ستایش است.
غفاری از تشکلهای مردم نهاد استان خواست تا در سایه تعامل با سازمانهای دولتی اهدافی که در زمینههای مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، خیریه، زیستمحیطی و … دنبال میشود را با جدیت پیگیری کنند.
وی همدلی و همکاری بین تشکلهای مردمی و دولتی را موثر خواند و گفت: در سایه تعامل و همکاری بسیاری از مسائل و مشکلات قابل مرتفع شدن است.
درادامه این جلسه , یازده تن از نمایندگان سمن ها ی شرکت کننده در نشست منطقه ای از تاثیر آموزش های ارائه شده بر روند فعالیت هایشان سخن گفتند و پیشنهادات خودرا در این زمینه بیان داشتند.