، دکتر زنگانه رئیس بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) گنبد کاووس با تشکیل دوجلسه ،
وضعیت دو واحد آزمایشگاه و تغذیه این بیمارستان را بررسی و مشکلات و چالشها و نیز
انتظارات مسئولین و همکاران این بخشها را دریافت نمود.
بنا به این گزارش در جلسه ای با حضور مسئول تغذیه بیمارستان و حوزه های مرتبط ، ضمن تاکید بر اهمیت تغذیه به لحاظ کمی وکیفی ، از آن به عنوان یکی از ارکان سلامتی بیماران و همکاران یاد شد و تاکید شد که همکاران این حوزه علاوه بر رعایت صرفه وصلاح سازمان موظفند که از منابع دراختیار به بهترین نحو ممکن استفاده نمایند تا بهترین نتایج را شاهد باشیم .
در ادامه این جلسه مسئول واحد تغذیه گزارشی از روند پیگیری شده برای سه طرح ارائه منوی غذایی به بیماران ، اخذ گواهینامه استاندارد بین المللی و نیز منطقی نمودن تعداد پرسهای غذا با توجه به شیفتهای همکاران وضوابط مربوطه ، ارائه کرد و از ریاست بیمارستان خواست تا در رفع مشکلات و نیازهای این واحد تسریع گردد.
همچنین طی جلسه ای دیگر دکتر فهیمی مسئول فنی آزمایشگاه بیمارستان به اتفاق جمعی ازکارشناسان آزمایشگاه با ریاست بیمارستان دیدار وگفتگو کرده و انتظارات واحد خود را منتقل نمودند.
دراین نشست دکتر زنگانه رئیس بیمارستان ضمن تقدیر از خدمات ارائه شده ، تلاش جهت تسریع در انجام آزمایشات و نیز افزایش دقت در نتایج ارائه شده را مهم دانست زیرا پزشکان برمبنای نتایج ارائه شده از سوی آزمایشگاه برای درمان بیماران تصمیم گیری می نمایند.