کارگروه فرهنگی، ورزشی و اجتماعی حوزه مشاور جوان استانداری با موضوع بررسی پتانسیل ها و تهدیدهای شبکه های اجتماعی و فضای مجازی در گلستان برگزار شد.
در نشست کارگروه که با حضور گسترده جوانان صاحبنظر برگزار شد، رجبلی رئیس پلیس فتا استان به بیان ویژگی های شبکه های اجتماعی پرداخت و نمونه هایی از تخلفات صورت گرفته در فضای مجازی را تشریح کرد.
رجبلی خواستار هوشمندی و نظارت خانواده ها بر استفاده فرزندانشان از فضای مجازی شد.
وی گفت: در برخی از رخدادهای تلخ اتفاق افتاده در شبکه های اجتماعی، فرد نیز مقصر بوده زیرا به دلیل ناآگاهی اقداماتی را انجام می دهد که زمینه را برای سواستفاده دیگران مهیا می کند.
در ادامه نشست ، 18 نفر از جوانان عضو کارگروه، به بیان نظرات خود در زمینه پتانسیل ها و تهدیدهای شبکه های اجتماعی و فضای مجازی پرداختند.
لازم به ذکر است نظرات متفاوت اعضا، سبب پویایی خاصی در نشست مذکور شده بود.
بعد از پایان بخش ارائه نظرات و راهکارهای جوانان، رجبلی رئیس پلیس فتا استان نکته نظرات تکمیلی خود را ارائه کرد.
در ادامه سپیده سپهری کارشناس ارشد ارتباطات و مدرس دانشگاه، به جمع بندی نظرات حاضران پرداخت و بخشی از چکیده پایان نامه خود را با موضوع شبکه های اجتماعی تشریح کرد.
علی نصیبی مشاور جوان استاندار نیز در بخش دیگری از این نشست، با تشریح تغییر مناسبات اجتماعی بعد از تولد شبکه های اجتماعی جدید، به بیان بخشی از تجارب خود در زمینه فضای مجازی پرداخت.
لازم به ذکر است در بخش اول این جلسه، جعفر خاندوزی معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، شیوه پرداخت تسهیلات در بخش صنایع دستی را تشریح کرد.
همچنین علی محمد چشک مسئول بازرسی و نظارت و مشاور جوان صندوق مهر امام رضا (ع) در سخنان خود به معرفی این صندوق و چگونگی ارائه تسهیلات آن پرداخت.
در بخش ارائه تجربیات موفق، عالیه یعقوب زاده از فعالان با سابقه فرهنگی اجتماعی و مدیرعامل انجمن همیاران محله، به بیان تجارب و ایده های خود پرداخت.
محسن جافر از اعضای کارگروه نیز در سخنان خود شیوه ارتباط بدون خشونت را برای حاضران معرفی کرد.