
بنا به پیشنهاد و ابتکار عمل اداره کل راه آهن شمالشرق 2 و ۱، برای اولین بار، مانور دورمیزی ریلی پدافند غیر عامل با عنوان «خروج قطار باری حامل کالاهای خطرناک از ریل و برخورد با یک دستگاه وسیله نقلیه عمومی» با همکاری و مشارکت ادارات کل راه آهن شمالشرق۲ استان گلستان (اداره کل معین) و شمال 1 ( مازندران )، فرمانداری شهرستان گلوگاه (نماینده مدیریت بحران استان) و دیگر سازمانها و ادارات ذیربط بصورت آنلاین و با حضور دکتر سعادت دبیر کمیته پدافند غیر عامل راه آهن با محوریت اداره کل راه آهن شمال۱ برگزار شد.
محمد رضا حبیبی ضمن تشریح ابعاد این مانور ترکیبی عنوان نمود : اگرچه در مدیریت سوانح ریلی، راه آهن از عملکرد مطلوبی برخوردار است ولی هدف این مانور ترکیبی انجام تمرین بمنظور آمادگی بیشتر و تشریک مساعی و استفاده از امکانات و تجهیزات سازمانها و ادارات و حوزه های مرتبط در مواقع بحران می باشد.
سرپرست این اداره کل بر تجربه نگاری از بحران ها و سوانح تاکید و افزود: با بهره گیری از تجربیات گذشته همه تلاشگران خدوم حوزه های مختلف از جمله حوزه های فنی و تمرین مانور می توان در بحران ها مقابله و آسیب ها را به حداقل رساند.