نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

برگزاری جشن باشکوه هفته وحدت بین دانش اموزان اهل تشیع و اهل تسنن شهرستان آزادشهر

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=523533کپی به کلیپ‌بورد

 معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری شهرستان آزادشهر گفت: بر اساس آموزه های دین اسلام و تاکیدات پیامبر رمز موفقیت و پیروزی دنیای اسلام و مسلمانان در تمام دنیا، وحدت و اخوت و برادری بین همه مسلمانان با اقوام و مذاهب مختلف می باشد.

 به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آزادشهر؛ حسین لاری کمان معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری صبح امروز چهارشنبه 22 آبان ماه، در جشن باشکوه هفته وحدت در بین دانش آموزان اقوام مختلف گفت: وحدت حاکم بر بین اقوام و مذاهب کشور از برکات انقلاب اسلامی می باشد.
وی افزود: همه ما در زیر پرچم اسلام و در سایه انقلاب اسلامی با استعانت از قرآن کریم با اتحاد و همدلی زندگی می کنیم و توطئه دشمنان در تفرقه افکنی بین مذاهب و اقوام مختلف، همواره به درایت رهبر فرزانه انقلاب و آگاهی مردم خنثی می شود. 
در ادامه این مراسم با اجرای سرود وحدت، طنز و تجلیل از برترینهای پرسش مهر رئیس جمهور همراه بود.
لازم به ذکر است در این مراسم به همراه معاون فرماندار، بخشدار مرکزی، مدیر آموزش و پرورش، معاون پرورشی، اعضای شورا و دهیار روستای ازدارتپه و بیش از 100 دانش آموز از اقوام مختلف شهرستان آزادشهر حضور داشتند.
 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار