بهبود کیفیت آرد و نان در دستور کار استاندارد در گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=413403کپی به کلیپ‌بورد

بهبود کیفیت آرد و نان در دستور کار استاندارد در گلستان

مدیرکل استاندارد گلستان از تجدید
نظر استاندارد ملی آرد گندم خبر داد و گفت: با ابلاغ این استاندارد میزان سبوس
گندم موجود در انواع آرد بیشتر شده و در نتیجه باعث افزایش کیفیت آرد و نان خواهد
شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل
استاندارد گلستان، سید مهدی حسینی افزود: باتوجه به اینکه نان یکی از اقلام پرمصرف
و تاثیرگذار بر سلامت آحاد جامعه است، سازمان ملی استاندارد به استناد ماده ١٧
قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد بر پخت و عرضه نان نظارت دارد و با تجدید نظر
در استاندارد ملی آرد گندم به سوی بهبود کیفیت آرد و نان حرکت کرده است.
وی افزود: آرد با درصد سبوس بیشتر،
رنگ تیره‌تری نسبت به دیگر آردها دارد، ولی کیفیت و ماندگاری نان تهیه شده از آن
بهبود می یابد.
حسینی با اعلام اینکه متاسفانه در
استان ما مردم بیشتر تمایل به استفاده از نان سفید و روشن تر دارند گفت: برای
موفقیت در این راه علاوه بر
کار تخصصی و فنی، فرهنگ‌سازی و آموزش بسیار تاثیرگذار است و نقش
رسانه‌ھا در این زمینه قابل توجه است.
وی در پایان گفت: استفاده از آرد با
درصد سبوس بیشتر در پخت نان علاوه بر کاهش کلسترول و جلوگیری از سرطان های مرتبط
با سیستم گوارشی به دلیل وجود فسفر و کلسیم بیشتر به سلامت استخوان ها نیز کمک می کند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار