همزمان با ششمين روز از هفته دولت و با حضور مسوولان استاني و شهرستاني و نمايندگان مردم استان در مجلس شوراي اسلامي، بهره برداري از راهدارخانه هاي جنگل گلستان و راهدارخانه كردكوي با اعتباري نزديك به 2 ميليارد ريال در حوزه استحفاظي شهرستان هاي مينودشت و كردكوي آغاز شد.
به گزارش روز يكشنبه اداره روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان گلستان، ساخت اين راهدارخانه از سال 93 در مساحتي بيش از دو هزار و 500 مترمربع شامل انبار شن و نمك، آشيانه ماشين آلات و ساختمان اداري آغاز شده است و تكميل آنان نيز، همچنان در دستور كار قرار دارد.
زيرسازي و آسفالت محور روستايي سنچول آباد- حاجي بالخان، پل باكسي محور قلعه قافه – وامنان 2 و پل قلي تپه و واگذاري 364 واحد مسكن مهر از پروژه هاي بهره برداري شده ديگر با اعتباري بالغ بر 12 ميليارد ريال در شهرستان مينودشت بود.
در شهرستان كردكوي نيز در اين روز، علاوه بر راهدارخانه اين شهرستان، از پنج پروژه عمراني ديگر همچون روكش آسفالت محور نوكنده-گرگان و بالعكس و محور قديم گرگان- كردكوي و همچنين، شبكه روشنايي تقاطع روشن آباد و تحويل 56 واحد مسكن مهر با اعتباري نزديك به 23 ميليارد ريال بهره برداري شد.
بهره برداري رسمي از روكش آسفالت محور مينودشت-تونل جنگل گلستان و آسفالت محور گنبد-كلاله –مراوه تپه- داشلي برون، پروژه هايي بودند كه در شهرستان گاليكش با اعتبار 23 ميليارد ريال آغاز شد.
شهرستان كردكوي در غرب و شهرستان هاي مينودشت و گاليكش در شرق گرگان مركز استان گلستان واقع شده اند.