نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

بهره مندي از پتانسيل فرهنگي راهيان نور انقلاب را صدها سال بيمه خواهد كرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=223096کپی به کلیپ‌بورد

معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار گلستان گفت: بهره مندي از پتانسيل فرهنگي راهيان نور انقلاب اسلامي را براي صدها سال بيمه خواهد كرد.

“علي اصغر طهماسبي” در جلسه هماهنگي ستاد اعزام راهيان نور استان اظهار داشت: راهيان نور يكي از ظرفيتهاي فرهنگي، مذهبي، سياسي و شناختي كشور است كه مي تواند نقش مؤثري در انتقال مفاهيم انقلاب و فرهنگ ايثار و شهادت به نسل سوم انقلاب و نسلهاي بعد داشته داشته باشد.

وي ادامه داد: جمهوري اسلامي داراي ظرفيتهاي فرهنگي و مذهبي بيشماري همانند محرم و صفر، مناسبتهاي ملي و مذهبي، تولد و شهادت ائمه معصومين(ع)، يادواره هاي شهدا و همين راهيان نور است كه كمتر كشوري در دنيا از چنين موهبتي برخوردار مي باشد.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار تصريح كرد: اردوهاي راهيان نور به عنوان يك مؤلفه فرهنگي ماندگار مورد تأكيد مقام معظم رهبري قرار دارد و بايد بستري را فراهم آوريم كه اين سفر معنوي، يادآور رشادتهاي نسل اول انقلاب و بزرگان ما براي جوانان و نوجوانان باشد.
طهماسبي با بيان اينكه امروز استفاده از ابزارهاي سنتي براي ارتباط با جوانان، جواب نمي دهد خاطرنشان كرد: بايد در انتخاب واعظين، مداحان و راويان دقت فراواني صورت گيرد و اگر مي خواهيم جوانانمان بيشترين بهره را از اين سفر معنوي ببرند بايد افراد و چهره هايي را انتخاب كنيم كه به روز بوده و با زائقه جوان امروزي ما سازگاري بيشتري داشته باشند.
وي با تأكيد بر استفاده از بهترين دستگاههاي ناوگان حمل و نقل براي اعزام زائران كربلاي ايران به مناطق عملياتي جنوب و غرب كشور، افزود: مسئولين و متوليان امر در حوزه اعزامها بايد تلاش داشته باشند تا ضمن دائمي بودن اين اعزامها در طول سال، همه زائران اعزامي از استان گلستان با خاطره اي خوش و به ياد ماندني، از اين سفر معنوي بازگردند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار