مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان گلستان از بهره مندی بیش از 9 هزار و 500 نفر از خدمات مشاوره و هدایت آموزشی این اداره کل در 6 ماهه نخست سال 1394 خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای گلستان، ابوالفضل تیرانداز مدیرکل، با اعلام اینکه آگاه کردن متقاضیان در مرحله شروع آموزش های مهارتی، مهمترین مرحله مهارت آموزی می باشد، گفت: در شش ماهه نخست سال 1394، 9624 نفر از گروه های هدف مختلف از خدمات واحد مشاوره و هدایت آموزشی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای و مراکز استان بهره مند شدند که از مجموع این تعداد 7105 نفر مرد و 2519 نفر زن بوده اند.
وی از اختصاص 5521 نفر – مشاوره به دانش آموزان گلستانی در قالب طرح فرهنگ سازی آموزشی شغلی در مدارس خبر داد و افزود: در اجرای فعالیت آموزشی سازمان نقش واحد مشاوره و هدایت آموزشی در آموزش و اشتغال بسیار مهم و حیاتی است چرا که آینده شغلی افرادی که به مراکز آموزش فنی و حرفه ای مراجعه می کنند، در گرو مشاوره و هدایت آموزشی صحیح است.
تیرانداز در پایان از واحد مشاوره و هدایت آموزشی به عنوان حلقه اتصال آموزش و اشتغال نام برد که این حلقه باید از آخرین تغییرات بازار کار، منابع انسانی، نرخ جذب شاغلین در ارتباط با شغل خود و زمان انتظار برای جذب در یک شغل مطلع باشد.