به مناسبت هفته هلال احمر تیم های بهداشت و درمان اضطراری هلال احمر گلستان به روستای قیزلر از بخش داشلی برون شهرستان گنبدکاووس اعزام و به حدود ۵۰۰ نفر خدمات ارائه دادند.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر گلستان، قاسم غریب آبادی گفت: مانور بهداشت و درمان اضطراری تیم های(BHC) با ظرفیت ۳ تیم شامل دو تیم پزشکان عمومی، پزشکان متخصص قلب و عروق و کودکان، پرستار، ماما، کارشناسان بهداشت محیط، تغذیه، روانشناس و یک تیم توانبخشی متشکل از کاردرمان، فیزیوتراپ و ارتوپدی فنی جمعا به تعداد ۳۰ نفر طی ۲ روز استقرار در روستای قیزلر به ۴۹۱ نفر از مردم روستا خدمات بهداشتی، درمانی و توانبخشی ارائه دادند.
سرپرست جمعیت هلال احمر گلستان افزود: در این مانور خدماتی از قبیل ویزیت رایگان، خدمات پرستاری، مامایی، خدمات بهداشتی، خدمات مشاوره تغذیه و روان شناسی و ارائه شد. همچنین ۹۰ نفر از بهره وران که کودکان و نوجوانان بودند از لحاظ وضعیت ناهنجاریهای اسکلتی، ستون فقرات، اختلالات جسمی، حرکتی و مشکلات کف پا مورد بررسی قرارگرفتند.
وی خاطر نشان کرد: ارزش خدمات کلینیکی ارائه شده ۴۹۰ میلیون ریال و ارزش داروهای تحویلی توسط تکنسین های دارویی به بیماران ۱۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.
همچنین طی دو روز حضور هلال احمر در این روستا تیم ها سحر جوانان با بازی و سرگرمی ساعاتی شاد و سرگرم کننده را برای کودکان و نوجوانان روستا فراهم کردند.
اجرای مانور جستوجو و نجات در آوار و افتتاح خانه هلال از دیگر برنامه های هلال احمر در روستای قیزلر بود. ضمن اینکه سه تیم سیار برای ارائه خدمات تیم های بهداشت و درمان اضطراری به روستاهای همجوار خیرخواجهسفلی، خیرخواجه علیا و قره دونگ اعزام شدند.