مديركل امنيتي و انتظامي استانداري گلستان گفت: بيشترين قاچاق در استان گلستان صيد غيرمجاز و ماهيان خاوياري است.
محمدابراهيم كياپور در پنجمين جلسه كميسيون مبارزه با قاچاق كالا و ارز استان اظهار داشت: بيشتر مشكلات ناشي از صيد غيرمجاز در استان گلستان به مباحث فرهنگي باز ميگردد كه جلوگيري و مقابله با آن را براي ما مشكل ميسازد.
دبير كميسيون مبارزه با قاچاق كالا و ارز استان گلستان خاطرنشان كرد: در تمامي حوزههاي قاچاق كالا و ارز، تاكيد ما بر اقدامات پيشگيرانه و اشراف اطلاعاتي در كنار فرهنگسازي است و بايد تا جايي كه ممكن است از برخوردهاي سختافزاري و انتظامي در اين حوزه پرهيز كرد.
ارزش 19 ميليارد دلاري قاچاق سوخت از كشور
وي با بيان اينكه عمده قاچاق كالا در كشور در بحث سوخت صورت ميگيرد، افزود : بيشترين قاچاق سوخت از استانهاي مرزي غربي و جنوبي كشور و اسكلههاي فرسوده پيرامون درياي عمان و خليجفارس صورت ميگيرد كه ارزش آن را در سنوات گذشته تا 19 ميليارد دلار برآورد كردهاند.
كياپور تصريح كرد: اگر در بحث ايجاد اشتغال پايدار ميزان 30 ميليون تومان را به طور متوسط براي ايجاد يك شغل پايدار در نظر بگيريم، رقمي كه از قاچاق سوخت برآورد شده است معادل ايجاد 800 هزار تا يك ميليون فرصت شغلي در كشور ميشود كه جاي بسي تأمل دارد.
قاچاق سوخت از مرزهاي استان گلستان صورت نميپذيرد
وي خاطرنشان كرد: خوشبختانه در استان گلستان كه داراي مرز آبي و خاكي با كشور تركمنستان است به دليل پايينتر بودن قيمت سوخت در اين كشور نسبت به ايران، از مرزهاي استان گلستان قاچاق سوخت صورت نميپذيرد.
مديركل امنيتي و انتظامي استانداري گلستان با بيان اينكه 22 دستگاه در كل كشور عضو كميسيون مبارزه با قاچاق كالا و ارز هستند، گفت: مهمترين مشكلاتي كه در برخورد با پديده قاچاق كالا در كشور ما وجود دارد، وجود خلاء قانوني و آييننامهاي در برخي از حوزهها است كه اميدواريم با نگاه متفاوتي كه دولت تدبير و اميد به مبارزه با اين پديده آفتزاي اقتصادي دارد، شاهد عملكرد رو به رشدي در اين حوزه باشيم.