نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

تجليل از مادران فرهنگي اعضاي مجتمع فرهنگي هنري گرگان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=253149کپی به کلیپ‌بورد

 مجتمع فرهنگی هنری گرگان با برگزاری مراسمی در راستای گرامیداشت هفته ی مقام معلم با حضور مدیرکل کانون، از اعضای فعال مرکز و اولیای فرهنگی آن ها به عنوان سفیران فرهنگی دعوت کرد تا با پیوند مفاهیم درسی با فعالیت های کانون، شاهد ترویج فرهنگ مطالعه و هم چنین توسعه سواد آموزی در سطح جامعه باشیم.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون گلستان، عبدالرحیم سیفی در این نشست، هفته معلم را هفته سپاس از عشق و ايثار انسان هايي دانست كه بدون هيچ چشم داشتي آن را جرعه جرعه به كام كودكان و نوجوانان مي ريزند.

وي گفت؛ قدرداني از تلاش معلمان يك وظيفه همگاني است و شما اعضاي عزيز بايد به داشتن والديني معلم افتخار كنيد.

سيفي با اشاره به این که پيشرفت جامعه را مديون تلاش معلمان هستیم، تصريح كرد؛ همه مسئولين و مديران جامعه مرهون زحمات معلمان بوده و لذا بايد هر روز و همه روز، متعلق به معلم باشد.

وی از اولياي كانوني خواست تا همان گونه كه فرزندان خود را به عضويت مراكز فرهنگي هنري درآورده اند تلاش كنند تا فرزندان معنوي آنها يعني دانش آموزان نيز به عضويت كانون پرورش فكري درآيند.

مديركل كانون از مربي مسئولان خواست تا با تهيه كارت هايي ويژه، اعضاي فعال و قديمي كانون و اولياي كانوني را به عنوان سفيران فرهنگي به جامعه معرفي كرده و بستر مناسب را براي استفاده همه بچه ها از امكانات و ظرفيت هاي كانون فراهم سازند.

وي با اشاره به نتايج برخي از پژوهش هاي انجام شده، بر نقش فعاليت هاي فرهنگي، هنري ، علمي و ادبي در موفقيت تحصيلي دانش آموزان، اذعان داشت؛ نتايج تحقيق نشان مي دهد در خانواده هايي كه والدين خود اهل مطالعه بوده و بهترين مكان منزل خود، يعني اتاق پذيرايي را به كتاب خانه اختصاص مي دهند، فرزندان آن ها تمايل بيشتري به كتاب و مطالعه دارند.

هم چنین عبدالرحیم سیفی از خانواده ها خواست تا با حضور در مراكز فرهنگي هنري، مربيان را در تهيه و اجراي برنامه هاي متنوع فرهنگي، هنري، علمي، ادبي و اسلامي ياري رسانند.

مديركل كانون در سخنان پایانی خود با اشاره به این موضوع که درست است که کانون در حوزه ی کودکان و نوجوانان 6 تا 16 سال فعالیت 42 گانه ی خود را ارائه می دهد بیان داشت؛ این نشانه ی پایان هم کاری نیست بلکه به زودی با تهیه بانک اطلاعاتی از توان مندی های همه عزیزان برای ادامه ی یک هم کاری مستمر استفاده خواهیم کرد.

در پایان لیلا مهشاد مربی مسئول مجتمع فرهنگی هنری گرگان جهت آشنایی کودکان و نوجوانان به یک نمونه از زیبایی های کار خلاقانه آن ها را با مشارکت والدین به کارگاه عملی دست ساخته ها دعوت کرد.

تجليل از مادران فرهنگي اعضاي مجتمع فرهنگي هنري گرگان

 

تجليل از مادران فرهنگي اعضاي مجتمع فرهنگي هنري گرگان

 

تجليل از مادران فرهنگي اعضاي مجتمع فرهنگي هنري گرگان

 

تجليل از مادران فرهنگي اعضاي مجتمع فرهنگي هنري گرگان

 

تجليل از مادران فرهنگي اعضاي مجتمع فرهنگي هنري گرگان

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار