مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان گلستان گفت: در راستاي طرح جهادي كاهش تلفات انرژي و كاهش پيك سال ۹۵، با برگزاري مانورهاي جهادي كنتورهاي خراب، راكد و مشكوك به دستكاري در مديريت هاي توزيع مورد تست و بازرسي قرار مي گيرد.
مهندس علي اكبر نصيري اظهار داشت: با تدوين طرح جهادي كاهش تلفات انرژي در سال جاري و نويد دستيابي به هدف زير ۱۰ درصد ابلاغي توانير از سوي شركت توزيع نيروي برق استان گلستان، همه واحدهاي زيرمجموعه منجمله خدمات مشتركين و بهره برداري با برنامهريزي و انتخاب راهبردهاي مطلوب در تحقق اين مهم تلاش كردهاند.
وي افزود: در نخستين مرحله از حركت جهادي تست و بازرسي كنتورها كه در نيمه نخست خردادماه در مديريت هاي توزيع اتفاق افتاد از تعداد ۴۵۱۳ انشعاب تست شده توسط مامورين تست و بازرسي مديريت ها و پيمانكاران تست و بازرسي شرق و غرب استان، ۱۴۹ انشعاب دستكاري، ۹۳ انشعاب نقص فني تشخيص داده شد و مجموعاً ۱۳۸ دستگاه كنتور با كنتورهاي ۳ تعرفه جايگزين شد.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان گلستان در ادامه با اشاره به كنار گذاشتن كنتورهاي قديمي و جايگزيني آن با كنتورهاي سه تعرفهاي جديد تصريح كرد: تمامي كنتورهايي كه در مانورهاي تست و بازرسي به هر نحو مشكوك تشخيص داده مي شوند كنار گذاشته شده و به جاي آن كنتورهاي سه تعرفهاي ديجيتال نصب مي گردد.
وي يادآوري كرد: صحت كاركرد كنتور و تحقق اهداف پيكسايي از مهمترين مزاياي اجراي اين طرح در راستاي طرح جهادي كاهش تلفات است.
مهندس نصيري هدف از تست و بازرسي لوازم اندازهگيري مشتركين را حصول اطمينان از كاركرد صحيح لوازم اندازهگيري و تحويل انرژي الكتريكي مورد نياز مشتركان مطابق استانداردهاي شركت توانير اعلام كرد.