سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

تشکیل کمیته پیشگیری و کمیته مقابله باساخت و سازهای غیرمجاز در گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=239601کپی به کلیپ‌بورد

 معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان با بیان اینکه برخورد های مقطعی و کوتاه مدت با ساخت و سازهای غیرمجاز در گذشته جواب نداده عنوان کرد: در جلسه ای که با دادستان مرکز استان داشتیم مقرر شد دو کمیته پیشگیری و صیانت و کمیته حفاظت و مقابله باساخت وسازهای غیر مجاز در استان تشکیل شود.

رضا مروتی سه شنبه شب 23 دی ماه در برنامه زنده رودررو که از شبکه گلستان پخش می شد، گفت: مقام معظم رهبری در نشست اخیر خود با دولت با بیان این جمله که” نابودی منابع طبیعی و محیط زیست خسارتی جبران ناپذیر است” عملا راه آینده ما را مشخص کردند و تکلیف با این دستور مشخص است .

مروتی با اشاره به اینکه در این بخش کسری قانون نداریم عنوان کرد: در بدو کار با دستور استاندار گلستان و با رعایت حقوق مردم با مبنای حفظ محیط زیست با مشارکت بزرگان استان کمیته ای تشکیل شد که خدمت آیت الله نورمفیدی و همچنین دادستان مرکز استان رسیدیم .

عوامل هجوم مردم به سمت طبیعت

وی افزود: همچنین عوامل زیادی در بحث تصرفات غیر مجاز و زمین خواری شناسایی شد که مشکلات فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی از آن جمله بود و همچنین ساختار نامناسب کلانشهرها که توجهی به بحث طبیعت دوستی مردم ندارد و لذا این خلا درشهرها باعث شده تا مردم به عرصه های دیگر طبیعی توجه کنند .

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: این عوامل در کنار هم باعث هجوم مردم به منابع طبیعی شد و همچنین پیشی گرفتن از ناظرین دولتی و صرفه اقتصادی فعالیتهای ساخت وساز باعث پدیده ساخت وساز غیر مجاز شد و ما همه این تجربه های گذشته را بررسی کردیم .

تشکیل دو کمیته برای مبارزه با ساخت وسازهای غیر مجاز

معاون عمرانی استاندار گلستان با بیان اینکه برخورد های مقطعی و کوتاه مدت گذشته جواب نداده عنوان کرد: با دادستان مرکز استان جلسه گرفتیم و نتیجه این جلسه این شد که دو کمیته تشکیل شود؛ یکی کمیته پیشگیری و صیانت و دیگری کمیته حفاظت و مقابله باساخت وسازهای غیر مجاز که در این راستا جلسات متعددی نیز برگزار شد.

رضا مروتی بیان کرد: همچنین گروههای نظارتی زیادی اعم از نیروهای دولتی و مردمی شامل بسیج و معتمدین در کنار هم به بحث اطلاع رسانی و جلوگیری در نقطه ابتدایی کمک می کنند .

مروتی گفت : عدم توجه به بخش کشاورزی و نداشتن بازدهی و سود برای کشاورزان باعث شد تا بخش های دیگر چون ساخت وساز مورد استقبال قرار بگیرد و این خاصیت احساسی برای دستگاه ها بوجود آمد و برخی افراد ذی نفوذ هم کمک کردند و به آنها آب و برق دادند .

وی با اشاره به مشکلات دامدارانی که از عرصه خارج می شوند عنوان داشت: در کمیته پیشگیری راجع به این موارد بحث های زیادی شد و نتیجه این شد که ما باید برای آن دامدار فضای بهتری فراهم کنیم تا دیگر تجربه گذشته را تکرار نکند .

برخورد با سه دسته متخلف

معاون استاندار تاکید کرد: سه دسته متخلف و متعرض به عرصه منابع طبیعی وجود دارد که نحوه مواجهه ما و مراجع قضایی نیز بسته به این سه دسته متفاوت است :

دسته اول متخلفین و متجاوزین به عرصه های طبیعی و محیط زیست هستند که با سوزاندن و خشک کردن جنگل آن را تصرف می کنند مثل زیارت ، شصت کلاته و جهان نما که با این افراد به شدت برخورد می شود.

دسته دوم زمین های کشاورزی است که تغییر کاربری غیر مجاز می دهند و قانون هم در این مورد یک استثنائاتی دارد ولی در شرایط عادی باز هم تخلف به شمار می رود.

دسته سوم نیز کسانی هستند که زمین ملکی داشته و مال خودشان هست و برای خوشدان ساخت وساز کرده اندبدون اینکه مجوزها را دریافت کنند . با اینها هم بسته به نوع جرم برخورد لازم خواهد شد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار