حضرت آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان در دیدار یکشنبه شب خود با مدیرکل، معاونین، رؤسای مراکز سراسر استان و مدیران ستادی، تلفیق مهارت و مدیریت را دو مولفه اثربخش در تقویت تولید برشمرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان گلستان در این دیدار که به مناسبت هفته مهارت انجام شد، نماینده ولی فقیه در استان گلستان افزود: اگر مدیریت کشور تقویت نشود راه به جایی نخواهیم برد، اگر برنامه و تولید مورد اهمیت قرار نگیرد به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید.
وی با بیان اینکه توانایی و استعداد در وجود همه انسانها نهاده شده است بر ضرورت شناسایی، هدایت و پرورش استعدادهای ذاتی تاکید کرد و گفت: نباید فقط به علم و دانش اکتفا کرد، مهارت و کاردانی اگر به منصه ظهور و بروز برسد دنیا آباد میشود.
نماینده ولی فقیه در گلستان به تواناییهای افراد معلول اشاره کرد و بیان داشت: وقتی ارادههای قوی منجر به شکوفایی استعداد میشود این اراده، کمبودهای جسمانی را جبران میکند.
نورمفیدی با تأکید بر اینکه استعداد و مهارت باید در میدان عمل خود را نشان دهد، گفت: آمارهای سازمان آموزش فنی و حرفهای نشان میدهد که بیش از 66 درصد آموزشها به بخش صنعت، 21 درصد در بخش کشاورزی، هفت درصد در بخش هنر و مابقی در سایر معطوف شده است، ارائه این آمارها مژدهای است که نشان از توجه به آیندهنگری دارد.
وی افزود: جوانان در بخش کارآموزی احساس میکنند که آینده کشور یک آینده صنعتی است، با وجود اینکه گلستان یک استان کشاورزی است اما گرایش به سمت صنعت، خوب است.
نماینده ولی فقیه در گلستان ابراز امیدواری کرد مذاکرات ایران با گروه 1+5 منجر به رفع هر چه زودتر تحریمها شود و بیان داشت: تنها راه نجات کشور در حوزه اقتصاد توجه به تولید است و هیچ راه دیگری غیر از این وجود ندارد، اگر بناست اقتصاد کشور مقاومتی شود باید سرمایهها به سمت تولید و نه واردات متمرکز شود.
نورمفیدی با اشاره به اینکه توجه به واردات تا حدی ضرورت دارد بر لزوم توجه به توان و تولید داخلی تاکید کرد و ابراز داشت: باید به موضوع صادرات توجه ویژه کرد به هر اندازه که میتوانیم باید بازارهای جهانی را قبضه کنیم، آنچه سبب شده تا چین در بازارهای جهانی قوت بگیرد برای تقویت کردن اقتصاد است.
وی تلفیق مهارت و مدیریت را دو مولفه اثربخش در تقویت تولید برشمرد و اظهار کرد: اگر مدیرت کشور تقویت نشود راه به جایی نخواهیم برد، اگر برنامه و تولید مورد اهمیت قرار نگیرد به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید.