نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

توسعه کیفیت ارتباطی در مناطق کم برخوردار آغاز شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=402976کپی به کلیپ‌بورد

توسعه کیفیت ارتباطی در مناطق کم برخوردار آغاز شد

 مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان از آغاز طرح توسعه کیفیت پوشش ارتباطی در روستاها و مناطق کم برخوردار استان خبر داد. 

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان؛ سید حامد قدس علوی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گفت: در جلسه ای که با اپراتورهای طرح توسعه ارتباطات در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته استان داشتیم وجود موانعی باعث کند شدن سرعت توسعه پوشش شده بود که با هماهنگی های صورت گرفته بخش اعظمی از آن برطرف شد.
وی افزود: از امروز توسعه پوشش ارتباط روستایی سرعت گرفته و تلاش می شود روستاهایی که از ضعف آنتن رنج می برند با سرعت بیشتری رفع مشکل شوند و به سمت پایداری ارتباط حرکت کنیم.
رئیس شورای مدیران ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گفت: در حال حاضر بالغ بر 99/46  درصد روستاهای استان از اینترنت پرسرعت بهره می برند و در فاز جدید علاوه بر تکمیل ارتباط روستای باقیمانده، توسعه کیفیت را نیز در دست اقدام داریم.

توسعه کیفیت ارتباطی در مناطق کم برخوردار آغاز شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار