شرکت
بیگبوچا مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع
طبیعی گرگان موفق به تولید و عرضه محصولی دانشبنیان با نام کامبوچا شد.
مهندس سیما
طاهری، دانشجوی مقطع دکتری رشته میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم
کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در فرصت مطالعاتی موفق شد محصول کامبوچا را
تحت نام Persian Style Kombucha (SIMBUCHA) با همکاری پروفسور جان شپارد،
متخصص فرایندهای زیستی و سباستین وولفروم، متخصص نوشیدنیهای تخمیری در
پایلوت پلنت دانشکده علوم غذا، فرآیندهای زیستی و تغذیهای را به مرحله
تولید برساند.
مهندس طاهری
تحت نظر و راهنمایی دکتر مرتضی خمیری، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و
منابع طبیعی گرگان، طی دو سال تحقیقات علمی اختصاصی روی باکتریها و
مخمرهای پروبیوتیک کامبوچا، به فرمولاسیون بهینهای دست یافت که علاوه بر
حفظ خواص پروبیوتیکی برای مصرف کننده جذاب و دلپذیر است.
گفتنی است:
محصول بیگبوچا به عنوان نوعی نوشیدنی تخمیری گازدار که علاوه بر دارا بودن
میلیاردها باکتری و مخمر پروبیوتیک به تنظیم تعادل میکروبی روده بزرگ و
بهبود بیماریهای گوارشی، سنگ کلیه کبد چرب و … کمک میکند پیشتر توسط
مهندس طاهری در مرکز رشد واحدهای فناور تولید و عرضه شده بود.
شرکت بیگبوچا
از سال ۱۳۹۹ در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی
گرگان مستقر بوده و رسالت خود را بر گسترش علمی محصولات تخمیری و
پروبیوتیک دانش بنیان قرار داده است.