تیم پیچک محله علی آباد کتول قهرمان نخستین دوره مسابقات ورزشی جام روستا قهرمان استان گلستان شد
به گزارش روابط عمومی ورزش و جوانان گلستان ، دیدار نهایی نخستین دوره رقابتهای ورزشی جام روستا قهرمان استان گلستان عصر سه شنبه در سالنهای امام خمینی (ره) و آزادی گرگان برگزار شد که تیم پیچک محله علی آباد کتول با نتیجه سه بر دو مقابل تیم نودیجه گرگان پیروز شد و جام قهرمانی را به خانه برد.
در رقابت طناب کشی آقایان تیم نودیجه دو بر صفر مقابل پیچک محله به برتری رسید.
در دیدار فوتسال آقایان دو تیم در پایان وقت قانونی به تساوی دو بر دو رسیدند که تیم نودیجه در ضربات پنالتی با نتیجه ۹ بر هشت پیچک محله را شکست داد.
تیم پیچک محله در رقابت والیبال آقایان دو بر یک نودیجه را مغلوب کرد.
در طناب کشی بانوان تیم پیچک محله مقابل نودیجه پیروز شد تا دو تیم در مجموع امتیازات تیمی دو بر دو مساوی شوند و قهرمان این رقابتها در مسابقه آمادگی جسمانی بانوان مشخص شود.
در رقابت آمادگی جسمانی بانوان این تیم پیچک محله بود که به پیروزی رسید تا عنوان قهرمانی نخستین دوره رقابتهای ورزشی جام روستا قهرمان استان گلستان را کسب کند.
لازم به ذکر است؛ در نخستین دوره رقابتهای ورزشی جام روستا قهرمان استان گلستان تیمهای شرکت کننده در پنج رشته فوتسال، والیبال و طناب کشی (آقایان) و آمادگی جسمانی و طناب کشی (بانوان) با یکدیگر رقابت کردند.
در مرحله مقدماتی هزار و ۵۰۰ تیم از ۳۰۰ روستا با یکدیگر رقابت کردند که در نهایت ۲۲ تیم از ۱۴ شهرستان و هشت بخش راهی جدول حذفی این رقابتها شدند.