اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری گلستان به مناسبت سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و آغاز دهه کرامت با مشارکت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره 3 گرگان اقدام به برگزاری جشنی با عنوان روز دختر نمود.
در این همایش که با حضور 250 نفر از دختران عضو کانون به همراه مادران ، دختران پرسنل استانداری و نیز تعدادی از دانش آموزان دختر مدرسه مهربانی پارس (ویژه کودکان باز مانده از تحصیل ) برگزار شد، دکتر کلثوم غفاری توران مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری گلستان ضمن تبریک میلاد با سعادت کریمه اهل بیت حضرت معصومه(س) بیان داشت: دین داری و پایبندی به دستورات دین ، دل نبستن به دنیا و کوچک شمردن آن،راست گویی و هم چنین دوری از رذایل اخلاقی و صفت های ناپسندیده بخشی از ویژگی های بارز و ارزشمند حضرت معصومه (س) است که وی را از این باب الگو و گوهری ارزشمند برای بانوان جهان قرار داده است.
وی ضمن آرزوی عاقبت بخیری برای همه دختران به ویژه دختران حاضر در این همایش، افزود: امید است همه ی ما ویژگی های حضرت معصومه (س) را در زندگی سر لوحه کار خود قرار دهیم.
به گفته ی بشارت نیا مربی مسئول مرکز، برگزاری کارگاه هنری به منظور احیای هنرهای بومی و سنتی، کارگاه دلنوشته ادبی ویژه مادران و اعضای دختر کانون ، کارگاه بلند خوانی کتاب های داستان توسط مادران، قصه گویی با موضوع ویژگی های ارزشمند امام رضا (ع)، اجرای نقالی شاهنامه توسط اعضای دختر نوجوان مرکز با موضوع “قهرمان دختر شاهنامه”، اجرای موسیقی و طنز، برگزاری مسابقه “دختر مهربون و مامانم” و هم چنین پخش کلیپی با موضوع ویژگی های ذاتی و اخلاقی حضرت معصومه (س) از برنامه های جذاب جشن روز دختر بود.
گفتنی است در پایان این برنامه مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری گلستان از نمایشگاه آثار اعضا با موضوع رضوی در بخش های ادبی، هنری و فرهنگی بازدید کرد .