جشن پیروزی انقلاب با حضور دکتر ملک محمد نجفی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی در گرگان برگزار شد.
به گزارش کمیته روابط عمومی شورای هماهنگی تعاون،کار ورفاه اجتماعی گلستان، دکتر ملک محمد نجفی در این مراسم گفت: به یقین، اگر امام خمینی(ره)، در میدان مبارزه تنها می ماند، باز هم شجاعانه به وظیفه خود عمل می کرد و شکی نیست، پیروزی انقلاب اسلامی، نتیجه قیام ملت مسلمان ایران به رهبری امام خمینی بود.
وی افزود: ولی آنچه در این قیام و پیروزی آن اهمیت دارد، هنر حضرت روح الله در تسخیر قلوب مردم، برای خلق حرکت عظیم و انقلابی در مبارزه با استبداد بود که موجب شد مردم، عاشقانه در این راه جان خود را فدا کنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی در پایان تاکید کرد: این هنر امام خمینی بود که موجب خوشبختی ملت وفادار و فهیم ایران شد و تا به امروز ، مقام معظم رهبری به خوبی از انقلاب و آرمان های امام راحل پاسداری کرده و انشاءالله خواهند کرد.