جلسه برنامه ریزی راهپیمایی روز قدس و بزرگداشت ارتحال امام (ره) برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=542911کپی به کلیپ‌بورد

جلسه برنامه ریزی راهپیمایی روز قدس و بزرگداشت ارتحال امام (ره) برگزار شد

در راستای برنامه ریزی راهپیمایی روز قدس و بزرگداشت ارتحال امام (ره) جلسه ای در دفتر فرماندار شهرستان کلاله برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;حجت الاسلام والمسلمین کشیری امام جمعه کلاله در این‌نشست اظهار کرد:روز جهانی قدس نمادی از اتحاد و همبستگی مسلمانان در برابر مستکبرین جهان اسلام است.
امام جمعه کلاله با اشاره به برگزاری باشکوه راهپیمایی روز قدس گفت:حضور پر شور مردم در راهپیمایی روز قدس توطئه‌های دشمنان اسلام را خنثی می‌کند.
بیانی سرپرست فرمانداری کلاله هم گفت:به منظور هرچه با شکوهتر برگزار شدن مراسم راهپیمایی آخرین جمعه ماه مبارک رمضان که بنا به صدور پیام تاریخی حضرت امام راحل (ره) بنام روز جهانی قدس و برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین نامگذاری شده تلاش نمائیم که این پیام تاریخی امام را برای حمایت از مردم بی دفاع فلسطین به گوش جهانیان برسانیم.
وی در ادامه افزود:کلیه دستگاههای اجرایی ونهادهای انقلابی در کنار مردم باید برای برگزاری این روز تاریخی هماهنگ باشند.
گفتنی است راهپیمایی روز جهانی قدس ساعت ۱۰ صبح روز جمعه، دهم خرداد ماه از مقابل مسجد جامعه به سمت میدان امام‌خمینی برگزار خواهد شد.
 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان:

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار در نشست با مدیران و کارکنان حوزه معاونت :