جهش تولید با حمایت از كشاورزان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=434258کپی به کلیپ‌بورد

 

 مدیرعامل بنیاد گندم کاران اعلام کرد عدم ورود سرمایه مناسب در بخش کشاورزی و نگرانی و عدم تامین به موقع کودهای شیمیایی، بازرگانی نامناسب محصولات زراعی از جمله مشکلات بخش کشاورزی است

 

به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی، علیقلی ایمانی در نشست مدیران و تشکل های بخش کشاورزی استان گلستان با وزیر جهادکشاورزی گلستان اظهارکرد: اقتصاد گلستان کشاورزی است اما کشاورزی ما سنتی بوده و سهم سرانه ما کم است لذا باید برای آن تدبیری بیندیشیم.

مدیرعامل بنیاد گندم کاران کشور افزود: عدم ورود سرمایه مناسب در بخش کشاورزی و نگرانی و عدم تامین به موقع کودهای شیمیایی، بازرگانی نامناسب محصولات زراعی از جمله مشکلات بخش کشاورزی است.

استفاده از پتانسیل و دانش بومی و مهارت تشکل‌های صنفی، الزام مراکز تحقیقات به تحقیقات برنامه محور و سرمایه‌گذاری در ناوگان برداشت از جمله پیشنهادات ایمانی به وزیر جهادکشاورزی برای بهبود شرایط کشاورزی گلستان بود.

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار