سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

حضور خيران در صنعتي كردن پژوهش‎ها موثر است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=222876کپی به کلیپ‌بورد

حضور خيران در صنعتي كردن پژوهش‎ها موثر است

استاندار گلستان با اشاره به اينكه حضور خيران در صنعتي كردن پژوهش‎ها و تحقيقات مي‎تواند تاثير بالايي داشته باشد، گفت: هنوز 100 روزه نشده‌ام اما در پايان 100 روز گزارش كاري خواهم داد.

دكتر “حسن صادقلو” در حاشيه آيين اختتاميه هفته پژوهش و فناوري و دومين نمايشگاه اشتغال و توسعه كارآفريني دانشگاه جامع علمي و كاربردي استان گلستان در گفت‎و‎گو با خبرنگاران اظهار داشت: بسياري از تحقيقات و پژوهش‎ها در مجموعه‌هاي كتابخانه‎اي مي‎ماند و از اين نظر گلايه‎هاي فراواني وجود دارد.
وي ادامه داد: البته بخشي از اين مسائل مربوط به محتواي تحقيقات هم است كه از كاربري لازم برخوردار نيست.
استاندار گلستان بيان كرد: دليل ديگر موضوع اطلاع‎رساني مناسب است كه در اين حوزه وجود ندارد و باعث مي‎شود جامعه ما از متن پژوهش و از آنچه كه ايده‎ها به يك تحقيق مبدل شده است، اطلاع مناسبي را نداشته باشد.
صادقلو بيان كرد: در اصل نياز است تا كار خير را به عرصه صنعتي كردن و انبوه‎سازي اين ايده‎ها وارد كرد و نياز است تا سرمايه‎گذاران در اين حوزه نيز وارد شوند تا بسياري از موفقيت‎ها و پژوهش‎هايي كه كاربردي است به صنعت استان و كشور اضافه شود.
وي متذكر شد: اگر خيران را سازماندهي كنيم همانند مدرسه‌سازي مي‎توانند در اين عرصه نيز موثر و پيشگام باشند.
100 روزه نشده‎ام اما در روز صدم گزارش مي‎دهم
استاندار گلستان در پاسخ به سوال خبرنگاري در خصوص ديدارها و رايزني‎هاي انجام شده در روزهاي گذشته در خصوص پروژه راه‎آهن و جزيره آشوراده خاطرنشان كرد: هنوز اطلاع‎رساني در اين خصوص زود است.
وي ادامه داد: نياز است تا كمي صبور باشيم تا صورتجلسه نشست‎هاي انجام شده ابلاغ شود تا در آينده خبرهاي خوبي را براي مردم استان داشته باشيم.
استاندار گلستان در خصوص گزارش 100 روزه كاري خود خاطرنشان كرد: هنوز كه 100 روزه نشده‎ام اما در 100 روز كاري حتما به مردم گزارش كاري را ارائه خواهم كرد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار