وی افزود: در این پیگیریها و هماهنگی ها مقرر شد که یک دستگاه بیمارستان سیار مجهز از طریق ارتش جمهوری اسلامی و یک دستگاه بیمارستان سیار مجهز از طریق بسیج جامعه پزشکی در منطقه آسیب دیده شهر آق قلا مستقر شوند.
هروی ادامه داد: بیمارستانهای فوق دارای بخشهای رادیولوژی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و داروخانه با تجهیزات کامل همراه با پزشکان عمومی و متخصص و … است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان اظهار کرد: تیمهای بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی در شهرستان آق قلا و تیمهای بهداشت درمان اضطراری جمعیت هلال احمر استان نیز همراه با پزشکان و پیراپزشکان داوطلب بصورت ثابت در محل جمعیت هلال احمر شهرستان آق قلا مستقر شده و همچنین یک تیم سیار نیز با قایق و ماشین های کمک دار در حال ارائه خدمات و رسیدگی به وضعیت مصدومان بصورت روزانه می باشد.
هروی در رابطه با اسکان اضطراری سیل زدگان گفت: در بیست نقطه از منطقه متاثر از حادثه از جمله روستاهای محمدآباد، کریم آباد، امیرآباد و اتراچال و محل دائمی نمایشگاههای بین المللی استان و تعدادی از مناطق دیگر سیل زدگان اسکان اضطراری شده اند.
وی تصریح کرد: تیمهای بهداشت و درمان اضطراری جمعیت هلال احمر و تیمهای بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیز در این مناطق جهت ویزیت بیماران و خدمت رسانی به مراجعین مستقر هستند.
هروی گفت: تیمهای حمایت روانی بهداشت و درمان اضطراری نیز در حال خدمت رسانی به زنان و کودکان در مناطق اسکان اضطراری هستند.
وی با اشاره به آمار عملکرد تیمهای بهداشت و درمان اضطراری جمعیت هلال احمر به حادثه دیدگان اظهار کرد: تاکنون به یک هزار و 57 نفر خدمات ارائه شده است.
هروی تصریح کرد: از این آمار 759 نفر ویزیت سرپایی، 183 نفرخدمات سرپایی، 22 خدمات مادر و کودک، 52 نفر بهداشت روان، 41 نفر بهداشت محیط، دو هزار و 227 اقلام دارویی توزیع شده، 4700 مورد لوازم بهداشتی توزیع شده از قبیل ( شیرخشک و لوازم بهداشتی ضروری زنان و کودکان و 500 مورد توزیع اسباب بازی انجام شده است.
وی افزود: تعداد ۵۰ نفر پزشک و پیراپزشک با تیمهای بهداشت و درمان اضطراری جمعیت هلال احمر شامل 19 پزشک، 19پرستار، 8 ماما، 3 بهداشت و روان، یک بهداشت محیط در این مناطق خدمات رسانی کردند.