مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی گلستان گفت: دانش بنیان بودن اقتصاد در اقتصاد مقاومتی امری بسیار مهم است.
به گزارش روابط عمومی ، مهندس امراله عباسی در دیدار اعضای شورای هماهنگی تعاون،کار و رفاه اجتماعی گلستان با معاون سیاسی و امنیتی استاندار گفت: تلاش میکنیم حرکت ما در منطقه به سمت صنعت و اقتصاد دانش بنیان و فناوری بالا باشد که با برنامهریزی صحیح ، همه مردم و بخشهای اقتصادی اعم از دولتی، عمومی، خصوصی و تعاونی در تولید ثروت نقشآفرین شوند.
عباسی افزود: توصیه و تاکید مقام معظم رهبری بر رویکرد اقتصاد مقاومتی ما را به این نکته رهنمون میسازد که از همه ظرفیتها و فرصتها در جای جای استان و کشور برای تولید ثروت استفاده کنیم.
وی بیان داشت: با اجرای کامل منویات رهبری درمورد اقتصاد مقاومتی به حتم شاهد حضور فعال و پویای جوانان به عنوان نیروی کار در جامعه خواهیم بود.
رییس شورای هماهنگی تعاون،کار و رفاه اجتماعی گلستان در پایان تاکید کرد: شورای هماهنگی تعاون و کار استان آمادگی خود را جهت هماهنگی و تعامل با استانداری گلستان در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی اعلام می دارد.
لازم به ذکر است که مدیران کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی،بهزیستی،بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر، مدیریت درمان تامین اجتماعی،صندوق بازنشستگی، تامین اجتماعی، صندوق کارآفرینی امید،بانک رفاه کارگران،بانک توسعه تعاون،دانشگاه علمی و کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی،بیمه سلامت، آموزش فنی و حرفه ای عضو شورای هماهنگی تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان گلستان می باشند.