مدیر کل مدیریت بحران استان گلستان گفت: بدون شک در شرایط کنونی، به شدت در برابر زلزله آسیبپذیر هستیم و در بحث آمادگی نیز تاکنون حداقلها را انجام دادهایم.
صادقعلی مقدم در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان گرگان اظهار کرد: وقوع 30 زلزله در مقیاس بالای سه درجه ریشتر و یک زلزله بالای چهار و نیم ریشتر در سال گذشته، نشانههای هشداردهنده برای این استان شمالی است.
وی با اشاره به بحث ساختوساز در تپههای لسی گرگان خاطرنشان کرد: یک فاجعه در انتظار گرگان است و متاسفانه مطمئن باشید با وقوع زلزلهای بالای شش ریشتر در تپههای «زیباشهر»، «چالهباغ» و «گلهشر» شرایط تلخی روی خواهد داد و بسیاری از شهروندان در این مسیر و در زیر آوار خاک دفن خواهند شد.
مقدم ادامه داد: حاضرم در جلسهای تحت عنوان ساختوسازها در تپههای لسی گرگان، با حضور مسئولان راه وشهرسازی، شهرداری گرگان و اساتید دانشگاهی در صدا وسیمای استان در قالب مناظره حضور یابم و مردم هم به عنوان داواران و ناظران این نشست خود قضاوت کنند که با ادامه این روند چه آیندهای در انتظار شهروندان ساکن این مناطق است.
وی یادآور شد: بحث ما فنی است، شرایط خاکهای لسی مشخص است و اکنون با بیتدبیری در حال ایجاد ترانشه و بارگذاری غیر اصولی بر روی تپههای لسی هستیم.
دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران گلستان با اشاره به سقوط یک درخت در مسیر زیارت و مرگ یکی از شهروندان اذعان کرد: متاسفانه این اتفاق تلخ زنگ خطری است که همچنان طنینانداز است و هشدار برای شرایط تلخ آیندهای است که در انتظار ماست.
مقدم ادامه داد: به عنوان مدیر کل مدیریت بحران استان گلستان ، رسما اعلام میکنم با این وضعیت، زیارت در سیلاب احتمالی با فاجعه بزرگی روبهرو خواهد شد و البته گرگان را هم از این حادثه متاثر خواهد شد.
مدیر کل مدیریت بحران استان با تشکر از زحمات محیط ریست و منابع طبیعی در مهار حریق منابع طبیعی و جنگل زیارت گرگان عنوان کرد: در این بخش باید به دنبال توانمندسازی روستاهای حاشیه گرگان بود و البته تاکنون چهار کانکس مدیریت بحران در روستاهای «توسکستان»، «سید میران»، «نوده ملک» و « زیارت» گرگان مستقر شده است
مقدم یادآور شد: به برخی از دهیاریهای گرگان نیز تجهیزات انفرادی مقابله با حریق تحویل شده و در آینده نیز این روند ادامه خواهد یافت.