در سومین روز هفته دولت، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان از افتتاح مرکز توسعه کارآفرینی ایثارگران در گرگان عصر امروز خبر داد.
به گزارش ایثار واحد گلستان، جهانی خاطر نشان کرد: هدف از راه اندازي مرکز توسعه کارآفرینی ایثارگران در گلستان، از میان برداشتن محدودیت هاي مکانی برای اشتغال و فراهم آوردن امکان دسترسی مردم به تولیدات صنایع دستی ایثارگران و اشتغال زایی و ایجاد فرصت هاي شغلی جدید برای خانواده های شاهد و ایثارگر بوده است.
جهانی اظهار کرد: کمک به خانواده های شاهد و ایثارگر براي معرفی و فروش محصولات تولیدی خود به قشر وسیعی از جامعه در برنامه کارمان قرار دارد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان گفت: مرکز توسعه کارآفرینی ایثارگران می تواند ایجاد منابع جدید درآمدي ویژه خانواده های شاهد و ایثارگر استان باشد.