سومین دوره آموزشی منطقه ای دادرس پیشرفته از ۳۰ آبان تا ۲ آذر به مدت ۳ روز به میزبانی جمعیت هلال احمر گلستان در اردوگاه مرحوم امیر محمد قاسمی دلند برگزار خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر گلستان، قاسم غریب آبادی با اعلام این خبر گفت: با عنایت به رسالت خطیر جمعیت هلال احمر در امر ترویج و نشر فرهنگ امدادی در بین اقشار جامعه و با توجه به اینکه سازمان جوانان به عنوان رکن اصلی جذب مخاطب در جمعیت هلال احمر می باشد طرح دادرس پیشرفته (داوطلب آماده در روزهای سخت) با همکاری سازمان امدادونجات و معاونت آموزش، پژوهش و فناوری و با محوریت سازمان جوانان جمعیت هلال احمر با در نظر گرفتن راهبرد سازمانی و برنامه ۵ ساله جمعیت هلال احمر تدوین و به مرحله اجرا در آمده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان افزود: بر این اساس سومین دوره اردوی منطقه ای آموزشی دادرس پیشرفته با محوریت اسکان و تغذیه اضطراری به میزبانی استان گلستان با حضور ۱۶۰ نفر از دبیران کانون های جوانان و سرتیم های طرح ملی یاس استان های مازندران، سمنان، خراسانی شمالی و رضوی، قم و گلستان از دوشنبه ۳۰ آبان تا چهارشنبه ۲ آذر ۱۴۰۱ در اردوگاه مرحوم امیرمحمد قاسمی شهر دلند برگزار می شود.
وی خاطر نشان کرد: در این دوره با توجه به نیاز به تربیت و آماده سازی امدادگران در زمینه تامین سرپناه، اسکان اولیه و ایجاد اردوگاه های اسکان اضطراری، تقویت مدیریت توزیع اقلام و تغذیه در بحران ها، کلاس های آموزشی همراه با تمرین و اجرای مانور اسکان اضطراری برنامه ریزی شده است که توسط مربیان کشوری به اعضای تیم های دارس آموزش داده می شود و در پایان در قالب مانور عملیاتی و با حضور دکتر کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران به اجرا در خواهد آمد.