نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان کردکوی تشکیل شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=269614کپی به کلیپ‌بورد

دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان کردکوی تشکیل شد

 به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان کردکوی، صبح امروز با حضور مجتبی جمالی فرماندار و شاعری امام جمعه شهر کردکوی و دیگر اعضا، دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

 در این جلسه فرماندار کردکوی با اشاره به ضرورت رصد و ساماندهی آیین و سنتهای فرهنگی جامعه گفت:شورای فرهنگ عمومی شهرستان میتواند با برنامه ریزی مناسب و کارهای کارشناسی شده نسبت به هدایت و ساماندهی افکار عمومی در اجرای مناسب اموزه های دینی و ملی بر اساس شعائر دینی و قوانین ومقررات جاری کشوراقدامات مؤثری را بعمل اورد به نحوی که مورد پذیرش عامه مردم و افکار عمومی قرار گیرد.

حجه الاسلام شاعری امام جمعه کردکوی نیز با اشاره به نقش امام حسین در احیای مبانی دین الهی اسلام گفت: بررسی مهمترین نهضت های ضد استبدادی در دنیای اسلامی برگرفته از اندیشه و سیره ابا عبدالله حسین (ع) می باشد.

 شاعری پیروزی انقلاب اسلامی و سقوط نظام شاهنشاهی را بر گرفته از آموزه های حق جویانه و ظلم ستیزانه نهضت عاشورا دانست و اظهار امیدواری کرد در این ایام همه هیات های عزاداری اندیشه های ناب این نهضت را به بهترین شیوه به سمع و نظر تشنگان راه حقیقت برسانند.

 شایان ذکر است شورای فرهنگ عمومی شهرستان بصورت فصلی و با دستورکار مشخص به ریاست امام جمعه شهر کردکوی و دبیر اداره ارشاد اسلامی برگزار می گردد.

دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان کردکوی تشکیل شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار